Hoera! Songfestival 2021 verwelkomt live publiek in Rotterdam – DutchReview

[ad_1]

Vorig jaar moesten we met alleen de Will Ferrell-film naar boven komen om het Eurovisie-gat te vullen. Dit jaar is het echter een ander verhaal. Eindelijk kunnen we het Eurovisie Songfestival krijgen dat we verdienen, het Nederlandse kabinet geeft het songfestival groen licht voor live publiek in mei.

Ieders favoriete zaal van rare europop is terug! Aangedreven door Fieldlabs heeft het songfestival groen licht gekregen om live publiek te verwelkomen, afhankelijk van de mate van coronavirusinfecties. Het vindt plaats in de Ahoy in Rotterdam en maximaal 3.500 mensen mogen de finale bijwonen. Hiermee wordt Eurovisie een van de grootste geplande evenementen in Nederland dit jaar.

Veiligheidsmaatregelen voor Eurovisie

Zoals verwacht kan het songfestival alleen doorgaan als er rekening wordt gehouden met bepaalde veiligheidsmaatregelen. Deelnemers zullen een negatief coronavirus-testresultaat van de afgelopen 24 uur moeten voorleggen. Ze zullen ook moeten blijven zitten en maskers moeten dragen wanneer ze hun stoel zoeken of naar de badkamer gaan.

We houden er niet van om het je te vertellen, maar als je een songfestivalfan bent in je herfst, zul je van de wedstrijd moeten genieten vanuit het comfort van je eigen huis. Degenen ouder dan 70 jaar of in een risicogroep kunnen volgens de NOS niet persoonlijk aanwezig zijn.

Wanneer kan ik mijn kaartje kopen?

Tickets gaan op 8 mei om 12.00 uur in de verkoop. De prioriteit gaat naar degenen die kaartjes hadden voor het geannuleerde Eurovisiesongfestival van vorig jaar.

Gaat u klauteren voor een kaartje voor Eurovisie? Laat het ons weten in de comments!

Feature afbeelding: Vugarİbadov / Wikimedia Commons / CC3.0

[ad_2]

Source link

Translate »