Hoe kan ik mijn 4X4 er beter uit laten zien?

[ad_1]

Laten we eerlijk zijn; we hebben allemaal een aantal fantastisch uitziende vierwielaandrijvingen op de weg gezien. Of het nu gaat om een ​​grote liftkit, enorme banden of een aandrijflijn die in een andere kleur is gespoten, er zijn veel dingen die u kunt doen om uw vierwielaandrijving er goed uit te laten zien. Zorg er om te beginnen voor dat u de wettigheid onderzoekt om iets aan uw auto te veranderen. Als u wijzigingen aanbrengt die niet door een technicus zijn goedgekeurd, krijgt u ernstige problemen en maakt u uw verzekering ongeldig.

Een kleine liftkit, enkele iets grotere banden, een achterstang en een bullbar zullen echter allemaal een enorm verschil maken voor het uiterlijk van uw auto. Door enkele schijnwerpers in juridische posities te plaatsen, verbetert ook het nachtzicht en het uiterlijk van uw auto. Andere aanpassingen die een vierwielaandrijving er goed uit laten zien, zijn lichtmetalen velgen (hoewel ze niet altijd de beste zijn qua sterkte en ze kosten veel!), Snorkel-, lier- en turbokits.

Uw auto schoonhouden is een andere manier om uw auto er goed uit te laten zien. Auto’s die vies of modderig worden achtergelaten, zullen later waarschijnlijk vreselijk lakwerk verrichten. De meeste modder bevat net zoveel zout als strandzand, waardoor je verfwerk in een mum van tijd kapot gaat. Ik vind dat modderige terreinbanden uw auto er het beste uit laten zien, hoewel deze niet altijd even praktisch zijn op de weg! Dakdragers zijn niet alleen praktisch, maar zien er ook best goed uit, evenals een daktent, ladeset achter, UHF-radio binnenin, middenconsole, differentieelsloten, schakels en de lijst gaat maar door!

[ad_2]

Source by Aaron Schubert

Translate »