Hoe een Porsche te tekenen

[ad_1]

Porsche, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, zijn de fabrikanten van hoogwaardige luxe auto’s ter wereld, variërend van auto’s, tractoren en elektrische voertuigen tot zelfs vliegtuigmotoren. Het is een bekend merk in de autosport en is momenteel de grootste autofabrikant ter wereld. Porsche is een Duits autobedrijf met het hoofdkantoor in Zuffenhausen en heeft nauwe relaties met de Volkswagen Group. De eerste Volkswagen Kever werd ontworpen door Ferdianand Porsche zelf, wat het meest succesvolle auto-ontwerp aller tijden werd.

Vereiste tekengereedschappen:

– Potlood

– Gum

– Papier of canvas

– Kleur of kwast (optioneel)

Een Porsche tekenen: Om een ​​Porsche naar links te tekenen, moet u eerst lichtjes een ruwe schets van de auto maken om eventuele ongewenste lijnen netjes te kunnen wissen, terwijl we verder gaan met de kunst.

– Lichaam: teken om te beginnen een ovaal dat zich horizontaal uitstrekt. De grootte van het ovaal bepaalt de grootte van de te tekenen auto. Dit vormt de omtrek van de carrosserie van onze auto. Schets een andere curve net buiten het onderste deel van het ovaal en volg de contouren. Wis nu een klein deel van deze nieuwe curve op twee punten en verbind de gebroken uiteinden door een omgekeerde ‘C’. De grootte en positie van de getekende ‘C’ moeten in overeenstemming zijn met de grootte van twee wielen van de auto.

– Motorkap: De motorkap van de auto zal bestaan ​​uit de voorruiten, de zijruit en een frame om de motorkap te ondersteunen. Teken een trapezium in het linker bovenste gedeelte van het ovale lichaam. De evenwijdige zijde van het trapezium met een langere lijn vormt het bovenste gedeelte van de voorruit en strekt zich naar beneden uit tot net over het linkerbovenkwart van het ovale lichaam. Teken een driehoek in de carrosserie naast het trapezium zodat deze het gedeelte rechtsboven van het ovaal bedekt, dit vormt de zijruiten van onze auto. Verleng de linkerkant van de driehoek naar beneden om het eruit te laten zien als de zijdeur van de auto.

– Koplampen: teken voor de koplamp twee kleine cirkels naar de linkerkant van het ovale lichaam, naast elkaar in het ovaal. Lijn ze parallel uit met de voorruit.

– Banden: teken nog twee cirkels onder de omgekeerde ‘C’ die we al op de carrosserie hebben getekend die banden van de auto voorstellen. Teken enkele fijne lijnen die de details markeren, waardoor de kenmerken van de auto worden versterkt.

– Shading: Wis ongewenste lijnen met de wisser en maak de resterende schets donkerder met een potlood. Geef de tekening ook een schaduw om deze een realistisch uiterlijk te geven. Kleur de Porsche naar keuze.

[ad_2]

Source by Annette Labedzki

Translate »