het Nederlandse weer houdt ons deze week scherp – DutchReview

[ad_1]

Hoopte je op nog een rondje picknicks in de zon, meer rokendagen en temperaturen die boven de 20 graden stijgen? Nou, dat is klote voor jou.

Het voelt bijna alsof het Nederlandse weer probeert een April Fools ‘grap uit te halen die een paar weken duurt in plaats van een dag.

Gewoon naar buiten kijken vanmorgen heeft je misschien al verteld dat het zomerse weer waar we eind maart van hebben genoten voorbij is en lekker man is hier een heel gepaste reactie op.

Sneeuw, zon, sneeuw, zon

Als dit de afgelopen dagen niet is opgesomd, weten we niet wat het wel doet. Terwijl de ochtend in sommige delen van Nederland koud en sneeuwachtig is geweest, kunnen we vanmiddag uitkijken naar een paar vluchtige momenten van zonneschijn.

Volgens de verwachting zullen de temperaturen echter niet boven de zeven graden uitkomen Buienradar

Het zou in de loop van de komende dagen beter moeten worden, en morgen kunnen we misschien genieten van volop zonneschijn. In het noorden en oosten van het land worden echter nog enkele sneeuwbuien verwacht.

Vanaf donderdag wordt verwacht dat de temperaturen langzaam weer gaan stijgen. De wisseling tussen zon en wolken zal doorgaan, maar het zou tenminste droog moeten blijven, meldt Weer.nl

Verwend met zonneschijn?

Hoewel zo’n koude april voor de meesten van ons hoogst ongebruikelijk lijkt, is het volgens ons pas de 24e koudste april sinds 1901 Weer.nl

April is de maand die de afgelopen decennia in Nederland steeds warmer is geworden, dus misschien zijn die temperatuurveranderingen daarom zo merkbaar voor ons.

Hoopt ​​u aan het einde van de maand wat meer zonneschijn te zien? Vertel het ons in de reacties hieronder!

Feature afbeelding: Anton Rybakov / Unsplash[ad_2]

Source link

Translate »