helder weer op Koningsdag in Nederland – DutchReview

[ad_1]

Het duurt niet lang voordat de terrassen opengaan en er is nog meer helder nieuws voor Koningsdag (letterlijk). Het belooft een stralende en zonnige koninklijke vakantie te worden in Nederland.

Ondanks de overgang naar de gebruikelijke vieringen voor Koningsdag, kunt u toch genieten van een vrije dag in de zon. In het zuiden van het land kunnen we duizelingwekkende hoogtepunten van 17 graden verwachten. Thomas Vermeulen van Buienradar vertelt RTL Nieuws “er staat ook niet te veel wind, dat maakt het best aangenaam”. ☀️

Supermoon op Koningsdag

Nee, het is geen burgerwacht om misdaad te bestrijden 😂 (hoewel dat cool zou zijn). Een supermaan is wanneer de maan ongeveer 27.000 mijl dichter bij de aarde is dan normaal. Zelfs als er een paar wolken zijn, kun je deze hella grote maan nog steeds zien op de avond van Koningsdag.

Het weer blijft mooi als de terrassen open zijn

Omdat de terrassen woensdag open gaan, kunnen we die eindelijk hebben biertjes in de zon! Het is een pure meevaller, want het belooft woensdag een milde lentedag te worden. In delen van het land kunnen hoogtepunten van 16 graden worden verwacht, met af en toe wat bewolking.

Helaas duurt het aangename lenteweer niet lang, met temperaturen die donderdag dalen tot 10 graden. Dus haal die zonnebril tevoorschijn en geniet van de nationale feestdag terwijl het nog kan! 😎

Wat zijn jouw plannen voor een zonnige Koningsdag? Laat het ons weten in de comments!

Feature afbeelding: Valerie Elash / Unsplash

[ad_2]

Source link

Translate »