Hardcase compatibel met Huawei P30 Lite New Edition Hoesje Doorzichtig Telefoonhoesje Landschap Natuur Kunst


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
DeinDesign Hardcase doorzichtig Hoesje compatibel met Huawei P30 Lite New Edition Telefoonhoesje Landschap, Natuur, Kunst

Individueel en functioneel smartphonehoesje
De doorzichtige Hardcase beschermt in het dagelijkse leven jouw telefoon tegen krassen, scheuren of vuil, bijvoorbeeld bij een val. Door de perfect toegesneden openingen op de P30 Lite New Edition, zijn alle bedieningselementen en verbindingen (bijv. voor de koptelefoon of de Huawei oplaadkabel) nog steeds goed toegankelijk. Het design maakt de beschermhoes tot jouw individuele en persoonlijke P30 Lite New Edition Accessoire.

Hoge kwaliteitsdruk
Het telefoonhoesje wordt in de eigen drukkerij geprint met behulp van een direct drukproces. Het design overtuigt met een hoge resolutie printkwaliteit. Daarnaast is het hoesje verfijnd en krasbestendig gemaakt met een matte afwerking. Het stabiele, maar vederlichte kunststofmateriaal garandeert de duurzaamheid van de hardcase.

DeinDesign cadeau-ideeën
Het ideale cadeau voor mannen en vrouwen voor hun verjaardag, kerst, valentijn of Sinterklaas. Ontdek meer hoogwaardige producten van DeinDesign. Kies tussen de op maat gemaakte folies voor jouw PS4 gameconsole en PS4 controller of de bijpassende telefoonhoes: Siliconen hoesje, Hard Case, Sideflip, Premium Case, Telefoonhoesje met koord, Though Case met verschillende designs en compatibel met verschillende smartphone modellen.

Tip: het smartphonehoesje kan worden gereinigd met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel.
TELEFOONHOESJE BEDRUKT – De Hardcase in transparant beschermt niet alleen – het design als hoogwaardige, krasbestendige kleurendruk met een matte afwerking maakt van jouw smartphone een echte blikvanger.
NAUWKEURIG PASSEND SMARTPHONEHOESJE – De dunne beschermhoes past perfect op de Huawei P30 Lite New Edition, verslijt niet in de broekzak en voorkomt krassen en vuil op het toestel.
ALLROUND BESCHERMING – Aangepast aan de afmetingen van de Huawei P30 Lite New Edition smartphone met millimeterprecisie. Het dunne slanke hardcase hoesje van robuuste plastic biedt optimale bescherming voor de hoeken en randen van je telefoon.
PERSOONLIJKE TELEFOON ACCESSOIRES – Geef jouw GSM een individueel ontwerp met jouw favoriete design op smartphonehoesjes, tasjes, folies en vele andere producten van DeinDesign.
KWALITEIT – De hardcase gemaakt van plastic met hoge kwaliteit print, ontwikkeld & geproduceerd in Duitsland, beschermt de Smartphone en maakt er een persoonlijk accessoire van.

[ad_2]

Translate »