Halloween-editie: What Car the Reaper besteld

[ad_1]

Je ziet altijd de vreemdste auto’s die in de entertainmentindustrie met de Reaper worden geassocieerd. Vaak zijn het oude auto’s, zeldzame auto’s en in sommige gevallen sportauto’s die de algemene bevolking niet kan betalen. Dus wat zijn enkele voorbeelden die zouden kunnen passen bij het profiel van een Reaper?

Talbot Lago – 1937

De Talbot Lago heeft zoveel gladde zijkanten dat het lijkt op het soort auto dat gewoon door de straten kan glijden. Mensen zullen een pad op de weg maken om deze auto voorbij te laten gaan. Wie zou deze auto met zo’n lang front niet verwarren met iets dat bij een vreemde entiteit hoort?

Rolls Royce Phantom – 1925

De carrosserie van de auto ziet eruit alsof hij is gevormd om alle omstandigheden te doorstaan. Met een haaienvin op de achterkant van de auto lijkt het echt de gemene machine die de Reaper zou willen besturen. Klassieke auto’s worden altijd gekozen voor de vreemdste taken.

Morgan Aero 8 – 2000

Het is vreemd om te denken dat deze specifieke auto uit deze tijd komt. De originele stijlen van de populaire Morgans stammen uit het naoorlogse tijdperk. In sommige regio’s staat hij bekend als een sportwagen vanwege de kracht die hij heeft. Nu een auto voor verzamelaars met een rijke uitstraling, kan hij zeker doorgaan als de auto van de Reaper.

Rolls Royce Ghost – 2010

Dit is misschien een moderne auto met een hoge status, maar het kan een geweldige versie van vervoer zijn voor de vreemde Halloween-figuur. Maak er een zwarte auto van met zilveren afsnijdsels en je hebt een idee voor wat de Reaper kan rijden.

Om een ​​van deze auto’s te versieren om een ​​verfijnd karakter te geven, kun je afsnijdsels langs de randen gebruiken en de banden moeten zilver zijn voor een beetje glinstering op de wegen. De carrosserie van de auto moet zwart zijn. Matzwart is ook een goede optie, omdat het de indruk wekt van rijkdom en elegantie. De wielen moeten veel spaken hebben om een ​​merkbaar effect te geven, zodat een persoon weet wanneer de Reaper nadert.

In de entertainment- en kostuumwereld zouden deze auto’s het hele profiel van het Reaper-personage echt kunnen voltooien en het zou hem een ​​onderscheidende persoonlijkheid kunnen geven. Hoewel ze misschien oud lijken en het waard zijn om in een verzamelgarage te worden bewaard, kunnen ze zeker op straat rocken in de nacht van een Halloween-feest.

[ad_2]

Source by Mohammed Suliman

Translate »