Gbrand 2-delige pyjama thuisservice dames pyjama voor vrouwen loungewear volledige lengte top & bodems dames pyjama voor vrouwen-2XL_70-80KG


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
BEDTIME IS UW FAVORIETE TIJD, EN JE WILT GEZELLIG EN SCHATTIJD TE WORDEN!

Wij zijn van mening dat Dames nachtkleding leuk en schattig moet zijn en hebben gewerkt om u deze nieuwe reeks dames lounge wear te brengen. Met onze eclectische verscheidenheid aan ontwerpen zal onze nachtkleding voor vrouwen de dames in je leven aanspreken.

Kenmerken:

– Materiaal: 100% polyester, gezellig en lichtgewicht.

– Deze pyjama moet goed zitten. Zacht en ademend.

– Garment Care — Machine wasbaar, normale wasroutines.

– Geweldig cadeau voor vrouw, vriendin, zus en dochter als verjaardagscadeau of Moederdagcadeau

{b>InstructiesOpmerking:

1. Vanwege apparatuur en verlichting kan de werkelijke kleur van het echte item enigszins afwijken van de getoonde afbeelding.

2. Houd rekening met een verschil van 1-2 cm vanwege handmatige meting.

Kwaliteitsborging: Betere kwaliteit voor een comfortabelere ervaring! Wij bieden de beste stoffen en de beste service. Als u niet tevreden bent met onze pyjama-sets, vertel het ons dan en wij lossen zeker op met uw 100% tevredenheid!

✿ Gelegenheid: All-match! Draag het in de pyjamaparty, loungen, hotels, spa-centra, slaapontspannend en etc.sport, fitness, yoga, hardlopen en training.
✿ Onderhoudsinstructie: binnenstebuiten wassen en drogen. Machine was koud met soortgelijke kleuren. Niet bleken. Droog in de droger.
✿ Cadeaus voor vrouwen: het perfecte cadeau voor vrouwen, maar het is ook een geweldig idee voor dames, als verjaardagscadeau voor vrouwen, cadeaus voor echtgenote, jubileum of moederdag geschenken, vriendinscadeaus, bruidsmeisjesgeschenken, afstudeercadeaus, verwennerscadeaus voor vrouwen.
✿ Kwaliteitsborging: Betere kwaliteit voor een comfortabelere ervaring! Wij bieden de beste stoffen en de beste service. Als u niet tevreden bent met onze pyjama-sets, vertel het ons dan en wij lossen zeker op met uw 100% tevredenheid!

[ad_2]

Translate »