Game Controller voor PS4, CestMall Wireless PS4 Remote Controller Grip voor Playstation 4, Dual Vibration Shock USB Joystick Gamepad voor PS4 / PS4 Slim / PS4 Pro met USB-kabel, Antislipgreep


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Specificatie:
Productnaam: Wireless Controller
Verbinding: Bluetooth 2.1
Applicatieplatform: PS4-host / Android / computer
Batterijcapaciteit: 400 mAh
Verpakt gewicht: 320 g

Meer eigenschappen:
1. De PS4 draadloze controller wordt geleverd met een zeer nauwkeurige accelerometer en gyroscoopsensor, die omnidirectionele bewegingsinformatie in het spel kan detecteren, zodat je je standpunt snel kunt verplaatsen.
2. De precieze plaatsing van de knoppen en de lichtgewicht knoppen zinken nauwelijks weg, waardoor vermoeidheid wordt verminderd, zelfs als u lange tijd games speelt.
3. Het ondersteunt een nauwkeurige bediening, dubbele vibratie, acceleratie, zwaartekrachtreactie en verschillende functies, afhankelijk van het specifieke spel. Met een controller uitgerust met een 6-assige sensor wordt je game-ervaring meeslepend.
4. Ingebouwde 400 mAh-batterij, kan 5-7 uur trillingsspeelduur bieden. Laadtijd: 1 uur. Geleverd met oplaadkabel.
5. Ingebouwde luidspreker en stereo headset-aansluiting kunnen genieten van extra geluidseffecten, rechtstreeks vanaf de controller en chatten met online vrienden via een headset.

Instructies:
1. sluit de controller aan op PS4:
(1) Steek de USB-kabel in de PS4-console en deze controller.
(2) Druk op de HOME-knop om de LED-lichtbalk te laten knipperen.
(3) Als de lichtbalk altijd aan is, is de verbinding altijd aan.
2.Sluit de controller aan op de pc:
De controller kan via een USB-kabel op een pc worden aangesloten en als bedrade controller worden gebruikt. Het stuurprogramma wordt automatisch geïnstalleerd wanneer u het voor de eerste keer op uw pc (Windows 7/8 / 8.1 / 10) aansluit.

Pakket lijst:
1 x controller voor PS4
1 x oplaadkabel
1 x gebruikershandleiding

【Dubbele vibratiefunctie】 De PS4-controller met dubbele vibratiefunctie levert duidelijke feedback tijdens het spel. Twee ingebouwde motoren met dubbele vibratie voor echte speldynamiek geven je het gevoel alsof je op het slagveld bent, dieper betrokken bij de actie terwijl de controller huivert en schudt in je handen, en je een meeslepende game-ervaring geeft.
【Ergonomisch ontwerp】 Gebaseerd op ergonomie en ontworpen voor de meest comfortabele duimpositie. Handgrepen zijn gemaakt van antislip- en zweetbestendige materialen, die u een stevige en veilige grip geven en zorgen voor maximaal comfort, zelfs voor die lange, plezierige gamestreaks.
【Supergevoelige knoppen】 Deze controller met deze toetsen: Home-knop, vier functietoetsen, linker- en rechterjoystick, delen, opties, een aanraakscherm, deze knoppen zijn zeer gevoelig en bieden een nauwkeurige spelervaring.
【Oplaadbare controller en meer interactie】 Ingebouwde 400 mAh-batterij, kan 5-7 uur trillingsspeelduur bieden. Laadtijd: 1 uur. Geleverd met oplaadkabel. Ingebouwde luidspreker en stereo headset-aansluiting kunnen genieten van extra geluidseffecten, rechtstreeks vanaf de controller en chatten met online vrienden via een headset, voor een opwindende ervaring.

[ad_2]

Translate »