Exquise Wierook Houders · Omgekeerde wierookbrander Dehua keramische agarwood huisgeur toren wierook aardewerk decoratie


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Keramiek is kwetsbaar en dit product heeft een hoog risico op breuk door onregelmatige vormen. Als u beschadigde goederen ontvangt, neem dan direct contact met ons op zonder vervanging.

[Klantenservice] Gebruik alstublieft hoogwaardige wierookkegels en plaats het wierookrek in een kamer zonder wind. Heeft u vragen of bent u niet tevreden, neem dan gerust contact met ons op, wij zorgen altijd voor de beste oplossing.

Speciale functie – Gebruik de watervalbrander samen met rijke aromatische en lang geurende kruiden om de lucht te zuiveren, meditatie en ontspanning te helpen, stress te verlichten en de slaapkwaliteit te verbeteren. Veel gebruikt in woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, kantoor, meditatieruimte, yogaruimte, hotel, etc.
Handgemaakt en gemakkelijk schoon te maken – Het keramische wierookrek is handgemaakt door bekwame vakmensen in een traditionele stijl met uitmuntend vakmanschap. Na gebruik is het heel gemakkelijk schoon te maken. ● Spoel de behuizing van de wierookbrander met kokend water om vlekken op de brander te verwijderen.

[ad_2]

Translate »