Kan uw energie rekening ook goedkoper?

Vergelijk gratis uw energie rekening, en vind binnen 1 minuut de goedkoopste aanbieder!

Vraag Offerte aan

Energie vergelijken
Energie vergelijken is heel eenvoudig. Na invoer van uw verbruiksgegevens worden de totale jaarkosten berekend op basis van uw verbruik in de opgegeven regio. Zo ziet u in één oogopslag welke leverancier voor u de goedkoopste is.

Waarom energieprijzen vergelijken?
Een vaak gehoord argument is: ‘Waarom zou ik energieprijzen vergelijken, de gas- en stroomtarieven zijn toch bij alle energiebedrijven hetzelfde?’ Nou, niet dus. Sinds de liberalisering van de energiemarkt in 2004 bepalen energieleveranciers zélf de prijs voor stroom en gas en lopen de verschillen op tot wel 400 euro op jaarbasis. Het vergelijken van energie loont dus wel degelijk!

Hoe kan je honderden euro’s per jaar besparen
Vergelijken op onze onafhankelijke website is het kinderlijk eenvoudig. U kunt in een paar stappen honderden euro’s besparen. In de Energievergelijker vult u uw gegevens in. U krijgt daarna een overzicht van energieleveranciers en het tarief dat zij op basis van de opgegeven gegevens berekenen.

Vergelijk gratis producten en diensten

Start nu met het vergelijken van de aangeboden producten & diensten. Alle benodigde informatie op een rijtje. Bespaar snel honderden euro's!

Snel en simpel de beste deals

Vergelijk snel en simpel de aanbieders, kosten en acties. Bekijk de goedkoopste en de beste deals. Maak met een gerust gevoel wat het best wat u past.

Onafhankelijk en objectief

Ons doel is de consumenten te helpen met het maken van juiste besparende keuzes. Wij maken onafhankelijke en objectieve vergelijkingen tussen webshops.

Welke aanbieders vergelijken wij onder andere?

budget-energie
Oxxio
NeoSmart
Eneco
Vattenfall
Engie
essent
energie-direct
pure-energie
van-de-bron
delta
noord-energie
onle-energie
power-peers
veba
Translate »