EMS-stimulator, EMS-trainingsapparaat, spierstimulatie buiktrainer, spier patch fitness buikspierstimulator patch EMS spiermassage sticker(oranje)


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Specificatie:
Staat: 100% nieuw
Artikeltype: spierstimulator
Materiaal: PU, siliconen
Frequentie: 1-100 Hz
Werktijd: 12 minuten (stop met werken na 12 minuten zonder instelling; als u door wilt gaan met gebruik, reset dan de werking)
Toepasselijke onderdelen: taille, buik, handen, benen, billen, etc.
Modi: A-F (6 modi)

6 modi:
Mode 1: Laagfrequente stimulatie van de spieren om spiercellen en spierweefsel te activeren;
Modus 2: Voer een hoge frequentie en langdurige contractiepositie uit op de spieren en span de spierlijnen aan:
Modus 3: Hoogfrequente en korte samentrekking van de spieren om de spierkracht te vergroten;
Modus 4: hoogfrequente spiercontractie en korte ontspanning;
Modus 5: ontspant de spiercontractie in de middenfrequentie om het uithoudingsvermogen van de spieren te vergroten.
Modus 6: Een combinatie van verschillende modi die werk en rust combineren en de spiertraining verdiepen.

Methode:
1. Reinig het gebied voordat u de pleister gebruikt.
2. Verwijder de patch, installeer deze op de hostcomputer en plaats deze vervolgens op het juiste lichaamsdeel. Schakel het apparaat in wanneer u op ON drukt. Schakel het apparaat uit als u op OFF drukt. Druk op de “PROGRAM” knop in het midden om de modus aan te passen.
3. Er zijn zes instelbare modi: niveau 1, niveau 2, niveau 1 +2, niveau 3, niveau 4 en niveau 3 +4.
4. Nadat u de modus heeft geselecteerd, kunt u op de knop “INC” of “DEC” drukken om de lichtintensiteit te verhogen of te verlagen. Er zijn 10 soorten prestatie-opties.
5. Maak de pleister na gebruik schoon en plaats hem ter bescherming terug in de verzegeling. Een set patches kan ongeveer 20 keer worden gebruikt.

Pakketlijst:
1 x heupgordel patch
2 x armpatch
3 x gastheer
1 x handleiding

Hoge kwaliteit: De buikstimulator maakt gebruik van geleidende gelpleisters die gelijkmatig over de PU-onderlaag worden verdeeld om impulsen te geleiden. De onderlaag is gemaakt van PU-materiaal, dat duurzaam, huidvriendelijk en herbruikbaar is. Robuust, veilig en effectief.
Breed scala aan toepassingen: geschikt voor buik, taille, armen, benen, schouders, billen en andere delen. Er kunnen verschillende pleisters op verschillende delen worden aangebracht om de spieren door het hele lichaam te laten werken.
EMS Microcurrent Stimulation Technology: simuleert de hersenen die micro-elektrische signalen naar de spieren sturen en deze via hydrogel doorgeven aan de spieren, zodat de spieren kunnen bewegen en echte spiertraining kunnen bereiken. Kan spieren stimuleren om autonome zenuwen samen te trekken.
Gemakkelijk te gebruiken: licht van gewicht, klein formaat, handig voor spiertraining. Bediening met één knop, eenvoudige aanwijzingen, zes modi, negen sterke punten, gezond vetverlies, intelligente uitschakeling, snelle spiertraining. Gebruik 25 minuten per dag om vet- en spiertraining te verminderen.

[ad_2]

Translate »