Elektrische nagelboor Elektrische professionele nagelvijl set Acryl nagel gereedschap Penvorm Vinger Voetverzorging Elektrische nagel polijstvijl Manicure Pedicure Machine Set


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Eigendommen: 1 、 Nagelboormachine voor thuis- en salongebruik, dit is een nagelvijlboor waarmee u uw nail art-werk thuis kunt doen en geld kunt besparen in de schoonheidssalon. 2 、 draagbaar en licht, compact en lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk te dragen en draagbaar om het naar buiten te brengen, u kunt uw nail art-werk altijd en overal doen. 3, verbeterde USB-interface, u kunt deze draagbare elektrische nagelboor aansluiten op elk USB-stopcontact, zoals powerbank, laptop, AC-adapter en zelfs autolader, zodat u hem overal ter wereld kunt gebruiken. 4. Verbeterde DC-spanning, die ervoor kan zorgen dat de nagelboor soepeler werkt en lang meegaat. Het is een essentieel hulpmiddel voor zowel veteranen als nieuwkomers op het gebied van nagelverzorging. 5 、 Low Heat, laag geluidsniveau, lage trillingen, comfortabel en eenvoudig te bedienen. Deze efile nagelboor kan alle soorten nagellak en nagelriem verwijderen.

USB-ONTWERP: elektrische nagelboor is gemaakt van hoogwaardig kunststof en metaal. Deze elektrische nagelvijl met standaard USB-interface kunt u aansluiten op elk USB-apparaat, zoals powerbank, laptop of AC-adapter.
DRAAGBAAR: de penvorm en het lichtgewicht ontwerp maken de elektrische nagelboor gemakkelijk te dragen en gemakkelijk te gebruiken. Dankzij het draagbare ontwerp kunt u niet alleen een nagelsalon in huis hebben, maar er ook tijdens uw reis van genieten. U kunt uw nailart-werk altijd en overal doen.
LAGE HITTE & LAAG GELUID & LAGE TRILLINGEN: Deze efile-nagelboor is uitgerust met een schokabsorberende lager, nauwkeurige motor met een koeling van een aluminiumlegering, die ervoor zorgt dat de nagelboormachine geruisloos en soepel werkt met een laag vuur. Biedt u een comfortabele nail art-ervaring.
VERSTELBAAR GEBRUIK: Een knop voor snelheidsregeling van de boor (0-20.000 tpm) en een andere voor rotatiecontrole om een perfecte conditie van uw vingernagels te presenteren. Dit zorgt ook voor veiligheid en eenvoud van uw operatie. Gebruik het apparaat niet constant lang (niet meer dan 30 minuten) om oververhitting te voorkomen.

[ad_2]

Translate »