einde aan het koude weer in Nederland – DutchReview

[ad_1]

Het lijkt erop dat Nederland in de laatste week van maart een stralende zon kan krijgen, aan het einde van wat aanvoelt als een koude en bewolkte maand in het land.

Deze week zal het nog bewolkt zijn, maar het zal een beetje opwarmen en morgen met dubbele cijfers komen, vertelde meteoroloog Nicolien Kroon aan RTL Nieuws. Misschien staat er zelfs wat zonnig weer op de kaarten.

Halverwege de tienerjaren aan het eind van de week

Zeg vaarwel tegen die bittere winterse kou. Morgen zal het in de meeste delen van het land een gematigde 11 graden zijn, en het kwik zal vrijdag naar duizelingwekkende hoogtepunten (we willen) van 13 graden springen.

Zaterdag komt er wel een lichte dip, de temperatuur zakt terug naar 10 graden, maar de zondag belooft ons toch een milder einde van de maand te brengen.

Een zonnig begin van april?

Wees nooit bang als u een zonaanbidder bent. Kroon zegt dat het komende woensdag maar liefst 20 graden kan worden in Zuidoost-Nederland. “Het lijkt erop dat het lenteweer eraan komt”, voegt ze eraan toe, dus het lijkt erop dat we ons moeten schrap zetten voor die buien in april. Maar je ziet ons niet klagen – we nemen elke dag een beetje zon! ​

Heb je jeuk om buiten in de zon te komen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Feature afbeelding: Catalina Fedorova / Unsplash

[ad_2]

Source link

Translate »