Draagbare Monitor 15.6 Inch, UPERFECT Gaming Monitor Full HD 1920 x 1080 Scherm IPS USB C Monitor met HDMI/Type-C Aansluiting voor Raspberry Pi, Xbox, PS4 etc, inclusief Beschermhoes


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

Draagbare monitorDraagbare monitor

Monitor 178°

Monitor 178°

Monitor

Monitor

Monitor display

Monitor display

Full HD 1080P IPS-scherm

De USB C-monitor levert verbluffende beelden met een resolutie van 1920 x 1080 en een verbluffende kleurweergave. Uitgestrekte kijkhoeken van 178 ° vanaf geïmporteerd IPS-merkscherm, ideaal voor weergave op het scherm met meerdere mensen in een kleine ruimte. Blue Light Eye Care Filter minimaliseert blauw licht om vermoeide ogen te verminderen.

Compatibele mobiele telefoons

De externe monitor van Uperfect is compatibel met Type-C-telefoons die volledige uitvoer ondersteunen. Er is slechts één Type-C-kabel nodig voor schermreproductie op de telefoon en monitor. U kunt uw telefoonscherm vergroten om te werken of te spelen.

Opmerking: telefoons die geen volledige Type-C-poort hebben, hebben een adapter nodig om verbinding te maken.

Plug & Play, geweldig compatibel

Deze USB C-monitor met HDMI- en Mini-DP-poorten is geschikt voor tablet, laptop, Chromebook, MacBook, PC, Raspberry Pi 4/3/2/1 / 3B +, PS3, PS4, XBOX ONE, TV, camera, etc. .

Het is ideaal voor videopresentaties in vergaderruimten en klaslokalen, het bewerken van meerdere documenten op een groter scherm of het streamen van video voor narrowcasting.

Monitor VESA

Monitor VESA

Monitor

Monitor

Monitor type c

Monitor type c

Wandmontage

De VESA-compatibele monitor heeft 4 schroefsleuven aan de achterkant. Hij kan eenvoudig op een compatibele monitorarm of standaard worden gemonteerd. Je kunt hem aan de muur hangen. Het is zeer geschikt voor discussiebijeenkomsten met meerdere personen en bespaart bureauruimte.

Liggende of staande modus

De Uperfect Type C-monitor is een LED met een auto-rotate-optie, zodat je hem op jouw manier kunt positioneren (portret of landschap) om dingen gemakkelijk gedaan te krijgen. Het geeft je een geweldige kijkervaring bij het bekijken van websites of kranten.

Alle benodigde poorten

Deze draagbare monitor is uitgerust met HDMI, Type C, Mini DP, Micro USB-poort. HDMI, Type C en Mini DP verzenden nauwkeurige digitale signalen. Type C kan ook worden gevoed als PD om de maximale 100W-voeding te ondersteunen. De USB OTG-poort aan de andere kant is verbonden met het toetsenbord en de muis.

gamingmonitor

gamingmonitor

multiples mode

multiples mode

dual stereo speakers

dual stereo speakers

Draagbare gamingmonitor

De draagbare gamingmonitor biedt brede compatibiliteit met PS3, PS4, Xbox, Nintendo Switch, Wii, enz. Reactietijd van 3 MS, HDR 500-technologie en ingebouwde dubbele 5W stereoluidsprekers zorgen voor een uitzonderlijke game-ervaring!

Meerdere modi

Het heeft meerdere gebruiksmodi en voldoet absoluut aan de behoeften van het kantoor: 1. De kopieermodus geeft de inhoud in realtime weer binnen 3-5 ms, waardoor de vergadervereisten worden gesynchroniseerd. 2. Uitgebreide modus onderhoudt en speelt bestaande documenten of formulieren die worden gesynchroniseerd om te genieten van video, muziek en het spelen van games.

Dubbele luidsprekers

Twee dubbele luidsprekers die in de USB C-monitor zijn ingebouwd, leveren krachtig geluid met een kristalheldere audiokwaliteit en zorgen voor een kleine thuisbioscoopervaring bij u thuis. Via de 3,5 mm audio-ingang kun je een extra speaker of koptelefoon etc. aansluiten.

MonitorMonitor

🤞【Full HD 1080P Draagbare Monitor】 De draagbare monitor van UPERFECT biedt een uitstekende game-ervaring met Full HD 1920 * 1080 resolutie en HDR-ondersteuning. Uitgerust met IPS-scherm om de monitor nauwkeurige kleurherstel, uitstekende beeldkwaliteit en rijkere kleuren te garanderen. De conversie van het 4: 3/16: 9 weergaveformaat in het beeld en een uitgebreide kijkhoek van 178 ° zijn ideaal om met meerdere mensen in de kamer te werken en op het scherm te kijken
🤞【Plug & Play, Geweldige Compatibiliteit】 De UPERFECT draagbare monitor is zeer compatibel en is geschikt voor pc, mobiele telefoon, tablet, laptop, Chromebook, MacBook, PS3 / 4, Raspberry Pi 4/3/2/1 / 3B +, XBOX ONE , Wii, Nintendo Switch, enz. Je kunt je apparaten eenvoudig aansluiten om af te spelen via de Type-C, de HDMI, DP of Mini DP aansluiting. Ook ideaal voor het delen van uw inhoud op andere schermen. Geschikt voor presentaties, games, video’s, tv-series, foto’s, etc.
🤞【Gaming Monitor HDR】UPERFECT pc-monitor gemaakt van aluminiumlegeringen, die doorgaans sterker zijn dan plastic. De geïntegreerde FreeSync- en HDR-functie biedt uitstekende spelprestaties. Het heeft een ongelooflijk snelle reactietijd. Twee ingebouwde 2W-luidsprekers voor helder, hard geluid. De luidsprekers zijn luid genoeg om films en casual games zonder koptelefoon te kijken.
🤞【USB C Monitor 】Deze reismonitor is uitgerust met een USB-C-kabel. Met een stroom- en gegevensoverdrachtkabel kunt u snel gegevens overzetten naar uw smartphone of video’s bekijken tijdens het opladen. Heb een volledige pc met een USB C-kabel! Opmerking: er is een adapter vereist voor telefoons die geen volledig uitgeruste Type C-poort hebben.
🤞【Neem hem overal mee naartoe】Hij wordt geleverd met een slijtvaste beschermhoes van PU-leer die volledig wordt beschermd door een schermbeschermer. VESA-compatibel kan eenvoudig worden gemonteerd op een compatibele monitorarm of -standaard. Dankzij het unieke ontwerp met ronde gaten kun je een pen als standaard gebruiken. Het display is ook gemakkelijker te vervoeren. Je kunt alleen reizen met het scherm en de pen. Met een automatische roterende radio

[ad_2]

Translate »