Draadloze oplader Autohouder Draadloze autolader Magnetische ontluchter Telefoonhouder Compatibel voor iPhone 12/12 Pro / 12 mini / 12 Pro Max


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Draadloze oplader Autohouder Draadloze autolader Magnetische ontluchter Telefoonhouder Compatibel voor iPhone 12/12 Pro / 12 mini / 12 Pro Max
Specificaties:
Functie: de ingebouwde magneet trekt de mobiele telefoon aan en valt er niet af , tijdens het navigeren tijdens het opladen.
Kenmerken: 1. magnetische aantrekkingskracht; 2. antislip siliconen met groot oppervlak
Materiaalkwaliteit: ABS en siliconen
Ingangsspanning: 5V / 2A
Werksnelheid: 15W
Oplaadafstand: le; ongeveer 8 mm / 0,31 inch
Toepasselijke modellen: compatibel voor IOS, compatibel voor Samsung, compatibel voor Huawei, compatibel voor VIVO, compatibel voor OPPO en andere full-series draadloze oplaadmodellen die compatibel zijn met QI-standaarden.
Grootte: ongeveer 59 * 95 * 29 mm / 2,32 * 3,74 * 1,14 inch
Kleur van de doos: ongeveer 139 * 131 * 63 mm / 5,47 * 5,16 * 2,48 inch
Pakket inbegrepen:
Draadloze autolader * 1

Draadloze oplader Autohouder.Goed ontwerp: de magnetische auto-ventilatiehouder is ontworpen om een ​​naadloze set-and-drive-ervaring te bieden terwijl uw apparaat veilig en gemakkelijk in het zicht is gemonteerd. Trek een routebeschrijving in landschap omhoog of start uw favoriete afspeellijst in portret. Het intuïtieve kabelbeheer houdt uw kabel binnen handbereik, zodat u snel kunt opladen.
Bekijk in elke richting: een hoogwaardig kogelgewricht maakt het gemakkelijk om met één hand van portret naar oriëntatie te wisselen. Zet uw afspeellijst in portret en draai naar landschap om uw navigatie-app te gebruiken.
Naadloze montage met één hand: instappen en doorrijden zonder te stoppen om uw apparaat te monteren. Met de magnetische houder kunt u uw apparaat op zijn plaats zetten zonder u te vertragen.
Oplossing voor autohouder: autohouder met luchtopening, opnieuw ontworpen, specifiek compatibel voor de iPhone, nieuwe magnetische oplossing biedt een naadloze set-and-drive-ervaring.

[ad_2]

Translate »