dodocool Gsm-statief Ministatief Flexibel smartphonestatief Camerastatief met gsm-houder en Bluetooth-afstandsbediening voor iPhone, camera, Samsung, GoPro, Huawei, Sony en elke smartphone


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

statiefstatief

statiefstatief

statiefstatief

statiefstatief

statiefstatief

Superieure Compatibiliteit: perfecte compatibiliteit met smartphones, Macbooks, iPads, digitale camera’s, GoPro en webcams. Geschikt voor Android-systemen en iOS-systemen. Zoals de iPhone, Samsung, Huawei, LG, HTC, Sony, Xiaomi, Oneplus enzovoort.
Creatief Fotograferen: 360 graden gratis rotatie, eenvoudige aanpassing aan de gewenste hoek. Het flexibele statief is uitgerust met sponspoten van hoge dichtheid en van hoge kwaliteit, waardoor het waterdicht, sterk, duurzaam en antislip is.
Bluetooth Draadloze afstandsbediening: bluetooth-versie: 3.0. De afstandsbediening werkt met Bluetooth. De afstandsbediening heeft een trigger. U kunt foto’s maken vanaf een afstand van 10 meter.
Wijdverspreid: het statief kan op verschillende plaatsen worden gebruikt: fietsen, stoelen, leuningen, hekken, stenen, deurklinken, boomtakken, lichte statieven, enz. Het kan naar believen worden aangepast aan de vorm van een octopus of een statief, wat solide en betrouwbaar is.
De perfecte reisgenoot: de opbergzak voor cadeaus past perfect bij het product en is gemakkelijk mee te nemen. De beste partner om een ​​goed leven met vrienden vast te leggen.

[ad_2]

Translate »