Docking Station voor Nintendo Switch, opvouwbaar type C laaddock, HDMI-adapter compatibel met Samsung Dex-modus, Huawei PC en TV-modus


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

Docking Station Nintendo SwitchDocking Station Nintendo Switch

Draagbaar mini-dockingstation voor Nintendo Switch

Plug and Play

Draagbaar en opvouwbaar

One-Touch-conversie

Kortsluitbeveiliging

Overspanningsbeveiliging

Mini oplaaddock voor Nintendo Switch: Dock Set bevat HDMI-ondersteuning 4K /1080P /720P, USB C laadaansluiting en USB 3.0, compatibel met USB 2.0. (Opmerking: Voeding is noodzakelijk. Past op de originele schakelaar adapter en andere 5 V/1 A-adapters. Het pakket bevat geen HDMI- en USB-C-kabel.)

Opvouwbaar dockingstation

Opvouwbaar dockingstation

nintendo docking station schakelaar

nintendo docking station schakelaar

docking station schakelaar

docking station schakelaar

Docking Station voor Nintendo Switch is zeer compatibel en biedt een breed scala aan toepassingen Kan worden aangesloten op grote schermen, projectoren en televisie. Wordt gebruikt voor reizen, avondeten, vakantie, verschillende feesten, familiefeesten, ontmoetingen met vrienden en carnaval, om samen te spelen.

Spelen tijdens het opladen: Je kunt ook games spelen terwijl je oplaadt, de gameconsole wordt niet geblokkeerd.

Voorkom krassen: Het oppervlak wordt met speciale materialen bewerkt en behandeld om glad aan te raken, krast niet op je vingers of het scherm van de host en er zijn geen krassen op het oppervlak van het product.

Je kunt een toetsschakelmodus schakelen tussen de consoleweergave en het tv-scherm, eenvoudig te bedienen.

(Opmerking: Nadat het dockingstation met de HDMI-kabel op de televisie is aangesloten, heb je wat geduld en wacht enkele seconden. De gebruikersinterface van de spelconsole wordt op de televisie weergegeven

HDMI adapter nintendo schakelaar

HDMI adapter nintendo schakelaar

nintendo schakelaar docking

nintendo schakelaar docking

schakelaar docking station HDMI

schakelaar docking station HDMI

Warmteafvoer

Koelontwerp: Dankzij ventilatieopeningen aan de zijkant voor de luchtinlaat blokkeert het dock de ventilator van de schakelaar niet en verlengt zo de levensduur van de console. De machine kan stabiel en veilig worden gebruikt.

Draagbaar en licht: In vergelijking met de oorspronkelijke Nintendo Switch-basis is ons mini-dockstation veel kleiner en dunner. Hij is compact en licht, de standaard kan worden gedraaid en opgevouwen. De 4 anti-slip pads aan de onderkant zorgen voor stabiliteit en veiligheid.

Warmteafvoer Koeldesign: Dankzij zijdelingse ventilatieopeningen voor de luchtinlaatklasse het dock de ventilator van de schakelaar niet en vraagt zo de waarneming van de console. De machine kan stabiel en veilig worden.

schakelaar docking station nintendoschakelaar docking station nintendo

Draagbaar en licht: In vergelijking met de oorspronkelijke Nintendo Switch-basis is ons mini-dockstation veel kleiner en dunner. Hij is compact en licht, de standaard kan worden gedraaid en opgevouwen. De 4 anti-slip pads aan de onderkant zorgen voor stabiliteit en veiligheid.

Mini oplaaddock voor Nintendo Switch: Dock Set bevat HDMI-ondersteuning 4K /1080P /720P, USB C oplaadpoort en USB 3.0, compatibel met USB 2.0. (Opmerking: stroomvoorziening is noodzakelijk.past op de originele switch-adapter en andere 5V/1A-adapters. Het pakket bevat geen HDMI- en USB C-kabel.)
Playing spel tijdens het opladen: je kunt ook games spelen terwijl je oplaadt, de gameconsole wordt niet geblokkeerd. Je kunt een toetsschakelaar modus schakelen tussen de consoleweergave en de tv-weergave, eenvoudig te bedienen. (Opmerking: dezelfde schermweergave kan niet worden bereikt.)
Koeldesign: dankzij zijdelingse ventilatiegaten voor luchtaanzuiging blokkeert het dock de ventilator van de schakelaar niet en verlengt zo de levensduur van de console. De machine kan stabiel en veilig worden gebruikt.
Draagbaar en licht: in vergelijking met de originele Nintendo Switch-basis, is ons mini-dockstation veel kleiner en dunner. Hij is compact en licht, de standaard kan worden gedraaid en opgevouwen. De 4 anti-slip pads aan de onderkant zorgen voor stabiliteit en veiligheid. Draagbare switch dock voor reizen, diners, vakantie, verschillende festivals, familiefeesten, vrienden en carnavalsfeesten.
Krassen voorkomen: het oppervlak wordt met speciale materialen bewerkt en behandeld, glad aanraken, krassen niet op uw vingers of het scherm van de host, er zijn geen krassen op het oppervlak van het product.

[ad_2]

Translate »