deze Hollandse rauwe repen kunnen de krampen aan het einde van de menstruatie zijn – DutchReview

[ad_1]

Steek alstublieft uw hand op als u ooit minstens één dag per maand in en uit de foetushouding heeft geworsteld. Ja, we voelen je, en daarom waren we heel blij om te horen dat de in Nederland ontworpen Rooby Bars door het hele land worden uitgerold.

De nieuwste innovatieve uitvinding die uit Nederland komt, deze 100% natuurlijke zaadrepen kunnen menstruatiepijn in de kiem smoren.

Rooby Bars: een natuurlijke oplossing voor menstruatiepijn

Pijnlijke menstruatiesymptomen zijn meestal het gevolg van een hormonale onbalans in het lichaam. Rooby Bars pakt dit aan door een verscheidenheid aan voedingsstoffen aan te bieden die nodig zijn om uw hormonen te reguleren voor, tijdens en nadat Aunty Flo een ‘knockin’ komt.

Foto-van-Rooby-Bars
Twee fasen, heerlijke smaken. Afbeelding: Rooby Bars / Geleverd.

Waar komen deze voedingsstoffen vandaan, vraag je je misschien af? Zaden natuurlijk! Rooby Bars gebruiken het briljante concept van zaadcycli om menstruatiesymptomen te bestrijden.

Wat is zaadcycli?

Top vraag! We vroegen Rooby hetzelfde en kwamen erachter dat het zo is niet zaden eten tijdens het fietsen. In plaats daarvan eet je tijdens het zaadcycli verschillende zaden op specifieke tijden van de maand om je lichaam de voedingsstoffen te geven waar het naar hunkert tijdens je menstruatiecyclus.

Hoewel de zaden je hormonen niet direct reguleren, zullen ze je lichaam de wapens (dwz de voedingsstoffen) geven om dit te doen.

TIP: Benieuwd naar het proces en de voordelen van zaadcycli? Bevredig je nieuwsgierigheid met Rooby’s duidelijk uitlegger

Hoe het werkt: een reep per dag houdt de pijn weg

De manier waarop het werkt is simpel: je eet één Rooby Bar per dag. Terwijl uw lichaam zich aanpast aan het ontvangen van de voedingsstoffen die het nodig heeft, zullen uw pijnlijke menstruatiesymptomen een koude pil nemen (chill seed? 🤔).

Rooby Bars bestaan ​​uit “Phase 1” bars voor dagen 0-14 van je cyclus en “Phase 2” bars voor dagen 15-28. “Fase 1” repen bevatten lijnzaad en pompoenpitten, terwijl “Phase 2” repen rauwe sesam- en zonnebloempitten bevatten – precies wat uw lichaam nodig heeft, wanneer het het nodig heeft.

Rooby-repen geven je lichaam de zaden voor de voedingsstoffen die je nodig hebt. Afbeelding: Rooby

100% biologische rauwe natuurlijke ingrediënten

Rooby Bars krijgen hun lekker smaken van superfoods zoals maca en baobabpoeder gecombineerd met gedroogd fruit – natuurlijk allemaal natuurlijk. ​

Een plus? Rooby Bars zijn heerlijk! Chocolate Orange van Phase 2 was een persoonlijke favoriet van mij, maar Chocolate Cranberry van Phase 1 was een goede kanshebber 🏆. Tropical Fruits en Berry Vanilla maken ook deel uit van de echt lekkere line-up.

Klaar om menstruatiepijn uit te roeien?

Wij ook. Dus hoe kun je deze bars in handen krijgen? Gemakkelijk! Ga gewoon door naar Rooby’s webshop en neem natuurlijke controle over je menstruatiepijn 👊🌸.

Gaat u deze gezonde traktaties eens proberen? Vertel ons je mening in de reacties hieronder!

Feature afbeelding: Rooby Bars / geleverd

[ad_2]

Source link

Translate »