deze corona-proof tours maken jouw zomer – DutchReview

[ad_1]

De zomer is bijna hier, wat betekent dat witte zandstranden, exotische palmbomen en cocktails drinken op spannende nieuwe locaties, toch? Nou ja, in de meeste gevallen… niet dit jaar.

We kunnen het er waarschijnlijk allemaal over eens zijn dat het coronavirus roet in het eten gooide in veel spannende reisplannen. U hoeft echter niet te wanhopen. U kunt genieten van een perfect verrukkelijke, coronavrije zomertour zonder ooit een voet buiten het land van klompen en kaas te hoeven zetten.

Een corona-proof tour langs de wonderen van Nederland

Toen de pandemie begon, realiseerde Dennis van Renzy zich dat internationale reisbeperkingen niet hoeven te betekenen dat de dagen van avonturen voorbij zijn. Dus creëerde hij de perfecte buitenactiviteit: een coronavrije tour langs de vele wonderen van Nederland.

foto-van-een-corona-proof-twizy-van-renzy
Twizys zorgen ervoor dat uw rondreis volledig coronabestendig is. Afbeelding: Renzy / geleverd

Het geheim van Renzy’s corona-proof tours ligt in het gebruik van Twizies. Wat is nu precies een Twizy? Een Renault Twizy is een 100% elektrische auto voor twee personen waarmee u zich super gemakkelijk kunt verplaatsen.

De minicars zijn volautomatisch en perfect geschikt voor twee volwassenen of één volwassene met een kind. Dit betekent dat u kunt genieten van een privétour met alleen degenen die u in de buurt wilt hebben – geen vreemden die uw sociale bubbel van 1,5 meter binnendringen. Alle Twizies worden ook voor elke tour goed schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Ontdek de schoonheid van Nederlandse stranden tijdens de duin- en strandtour

Nederland is niet het meest genereuze land als het om zonneschijn gaat. Maar als de zon opkomt – oh, we weten hoe we ervan kunnen genieten. Zodra de temperaturen de jaren twintig of dertig bereiken, stroomt iedereen in Nederland naar het strand.

Zomerzon & vitamine-zee: geheel zonder drukte

Terwijl deze collectieve opwinding om tijdens het snacken in de zon te zonnebaden bitterballen geweldig is, maar het kan ook een beetje moeilijk problematisch zijn – vooral gezien de omstandigheden van dit jaar.

Het verkennen van Nederlandse stranden in Twizys betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over drukte. Afbeelding: Renzy / geleverd

Als je graag je tenen wilt onderdompelen in het warme zand van de Nederlandse stranden, maar je je zorgen maakt over de honderden anderen die dit verlangen delen, dan begrijpen we je helemaal. Het beste van Renzy’s duin- en strandtour is dat je de drukte volledig kunt vermijden terwijl je toch van al het andere kunt genieten: de zon, het strand en je eigen gezelschap.

Ontdek de charme van Noordwijk

Tijdens de drie uur durende duin- en strandtour dompel je je onder in de sfeer van een van de populairste strandlocaties van Nederland: de charmante kustplaats Noordwijk. Je ontdekt zandduinen, pittoreske dorpjes en steden, evenals geheime plekjes waar regelmatige bezoekers zich normaal niet op wagen!

Strandavontuur voor de kinderen: een tocht met speurtocht

foto-van-een-moeder-en-dochter-op-het-renzy-strand-schattenjacht
Zoek naar een verborgen code op Renzy’s strandtour met een speurtocht om een ​​leuke prijs te winnen! Afbeelding: Renzy / geleverd

Daarnaast kun je ook een speciaal familiepakket boeken waarmee je kinderen hun innerlijke detective kanaliseren met een spannende foto-speurtocht. Terwijl ze de Nederlandse stranden verkennen, hoeven ze alleen maar op zoek te gaan naar een verborgen cijfercode. onderweg. Zodra ze de code hebben gekraakt, kunnen ze een kluis openen en een mooie prijs winnen!

💸 Prijs: € 85 voor één Twizy, € 120 voor een gezinspakket (twee Twizies)
🕑 Duur: 180 minuten
📅 Tijdschema: Elke dag van 10.00 tot 13.00 uur of van 15.00 tot 18.00 uur
🗓️ Beschikbaarheid: 11 mei tot 31 oktober

Geniet van een coronavrije tour langs Nederlandse windmolens

Als een dagje zee en strand niet helemaal jouw ding is, kun je ook genieten van pittoreske windmolens, fascinerende polders en charmante dorpjes. Kan het mogelijk meer Nederlands worden dan dit? Als je jezelf wilt onderdompelen in eeuwen van Nederlandse traditie, dan is Renzy’s platteland & windmolentour misschien iets voor jou.

Net als de strandtour van Renzy, kunnen deelnemers rondzippen in hun eigen Twizy, wat betekent dat je tour weer corona-proof is! U hoeft zich geen zorgen te maken over het wrijven van vreemden.

Onze persoonlijke tip om deze tour nog spannender te maken? Probeer te tellen hoeveel windmolens je kunt zien tijdens deze onvergetelijke rit van 35 km. 😉

💸 Prijs: € 85
🕑 Duur: 180 minuten
📅 Tijdschema: Elke dag van 10.00 tot 13.00 uur of van 15.00 tot 18.00 uur
🗓️ Beschikbaarheid: 11 mei tot 31 oktober

Reis door de tijd tijdens de geschiedenis- en kasteeltour

Misschien is duiken in de geschiedenis van Nederland wel meer jouw ding. Als dat het geval is, dan heb je geluk. Zuid-Holland heeft een rijke en fascinerende geschiedenis die zich manifesteert in prachtige kleine en particuliere kastelen, kerken en luxe landgoederen die verspreid zijn over de regio.

foto-van-een-gezin-op-de-corona-proof-renzy-tour
Renzy’s coronavrije zomertours zijn de perfecte activiteit voor het hele gezin. Afbeelding: Renzy / geleverd

Dankzij Renzy’s geschiedenis en kasteeltour kun je in een mum van tijd rond deze goed bewaarde geheimen varen. De stops zijn bijvoorbeeld het charmante kasteel “Oud Poelgeest”, het luxe “Huys te Warmont” en “Kasteel Keukenhof.”

Je bent vrij om deze historische locaties in je eigen tempo te verkennen, gewapend met een audiogids vol informatie en leuke weetjes. Wie zei dat Nederland slechts tulpen en windmolens was?

💸 Prijs: € 85
🕑 Duur: 180 minuten
📅 Tijdschema: Elke dag van 10.00 tot 13.00 uur of van 15.00 tot 18.00 uur
🗓️ Beschikbaarheid: 11 mei tot 31 oktober

Dahlia Show Garden Tour: geniet dit najaar van bloemen in volle bloei

Heeft u dit voorjaar de kleurrijke tulpen en prachtige kersenbloesems in Nederland gemist? Geen zorgen, want in het laagland groeien ook bijzondere dahliabloemen. Met Renzy’s Dahlia showtuinen-tour kun je de geur van deze prachtige bloesems opsnuiven terwijl je tussendoor vaart en veelkleurige showtuinen verkent.

Er is ook voldoende tijd om onderweg te stoppen en deze schoonheden van dichtbij te bewonderen. En het mooiste? Iedereen kent de Nederlandse tulpenvelden, maar dahlia’s zijn echt de verborgen parel van Nederland. Deze tour is daarom uw unieke kans om prachtige unieke foto’s te maken die niemand anders heeft!

💸 Prijs: € 85
🕑 Duur: 180 minuten
📅 Tijdschema: Van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur of van 15.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur
🗓️ Beschikbaarheid: 18 augustus – 13 oktober

Ontdek de geheime hoekjes van Nederland in je eigen tempo

foto-van-een-corona-proof-twizy-van-renzy
Verken in je eigen tempo verborgen juweeltjes van Nederland en maak onderweg wat leuke foto’s. Afbeelding: Renzy / geleverd

We zijn er allemaal geweest – je bezoekt een nieuwe plek, verwondert je over de prachtige bezienswaardigheden om je heen, een fascinerende blik in je ogen. Het is alsof je in de tijd wordt vervoerd, het verhaal leeft van de mensen die honderden jaren geleden door deze straten liepen, echt ondergedompeld in het moment, en dan – iemand steekt in je.

Het is je gids die je haast om verder te gaan, anders mis je de honderd andere bezienswaardigheden die voor deze tour waren gepland. Met Renzy’s zomertours ben je vrij om in je eigen tempo te verkennen – in feite, terwijl je een vaste route toert, is er genoeg tijd en mogelijkheden om te stoppen en wat foto’s te maken!

Raak nooit verdwaald met een gps aan boord en een audiogids

Renzy’s Twizzies worden geleverd met een gps en audiogids – beide beschikbaar in drie talen: Nederlands, Engels en Duits.

foto-van-een-man-drinving-renzys-corona-proof-twizy
Alle Twizy’s van Renzy zijn uitgerust met een GPS-navigatie. Afbeelding: Renzy / geleverd

Je bent gewapend met gedetailleerde kaarten van je tour en de omgeving, wat betekent dat je nooit zult krijgen, zelfs als je vreselijk bent met aanwijzingen (en laten we eerlijk zijn, we zijn niet allemaal begiftigd met een onberispelijk gevoel voor oriëntatie) verloren!

Je audiogids biedt onderweg ook enkele leuke weetjes. Elke privétour duurt ongeveer drie uur, dus je hebt altijd genoeg tijd om onderweg te stoppen en foto’s te maken.

Schrijf me in! Hoe kom ik aan mijn Twizy?

Op de fiets Nederland verkennen is leuk, maar door de laaglanden zweven in een Twizy is een heel andere ervaring. Klaar om te genieten van de zomer van je dromen? Hier is een checklist met dingen die je moet weten voordat je een tour boekt bij Renzy. Als dit allemaal klaar is, houdt niets je meer tegen!

Wat heb je nodig om in een Twizy te rijden?
🚗 Bestuurder moet 21 jaar of ouder zijn, minimaal drie jaar in het bezit van een rijbewijs.
🆔 U heeft een geldig identiteitsbewijs of paspoort nodig en natuurlijk uw rijbewijs.
🗺 Als je niet uit Europa, Noord- of Zuid-Amerika of Australië komt, heb je een internationale licentie nodig.
💰 U dient vooraf een borg van € 150, – te betalen.
📝 Per Twizy geldt een eigen risico van € 500, -.
🍷☝ Alcohol is niet toegestaan ​​tijdens de tours.
❌ Volgens de algemene voorwaarden van Renzy is een annuleringsbericht per e-mail minimaal 14 dagen voor de tourdatum vereist.
📍 Alle tours van Renzy vertrekken vanaf Meer en Duin 36 in Lisse. Je kunt er komen met de auto of het openbaar vervoer.

Als we je nog niet hebben overtuigd (serieus, wat heb je nog meer nodig?), Kunnen andere mensen die aan een van Renzy’s tours zijn begonnen dat wel doen. Of je je nu afvraagt ​​hoeveel Insta-kiekjes ze tijdens hun tour hebben gemaakt en wat hun absoluut favoriete ding was, je kunt alles lezen over hun ervaring.

Als alternatief, als je graag wilt weten hoeveel snacks je op je reis moet meenemen of wat de beste outfit is (hint: het zijn lagen 😉), neem dan rechtstreeks contact op met Renzy. Ze raden echter aan dat je snel bent! De plekken zijn beperkt en ze worden snel opgepikt.

Verken jij de geheime stranden van Nederland in een Twizy? Laat ons je zomerplannen weten in de reacties hieronder!

[ad_2]

Source link

Translate »