Deze Amerikaanse TikToker deelt hella nauwkeurige waarheden over daten in Nederland (en meer!) – DutchReview

[ad_1]

Komt uit het land van kaasklompen, en windmolensde Nederlanders hebben zeker hun vreemde kant​ Of het nu gaat om eten of daten, wie kan ze beter ontdekken (behalve wij natuurlijk) dan een Amerikaanse expat-TikToker?

Oorspronkelijk afkomstig uit de Verenigde Staten, verhuisde Claudio twee en een half jaar geleden naar Utrecht. Zijn TikTok-video’s over het leven in de laaglanden als Amerikaan zijn viraal gegaan en hebben meer dan vijf miljoen likes aangetrokken.

Of hij het nu heeft over de onbegrijpelijke Nederlandse liefde voor broodjes voor de lunch, de strijd om ware liefde te vinden, of gewoon de tientallen verschillende woorden die Nederlanders gebruiken voor regen, niets ontsnapt aan zijn aandacht.

@cl_audio Ik zweer dat zelfs de hogere leidinggevenden zich houden aan de ## pindakaas-broodjes op de dagelijkse ## Dutch 🇳🇱 ## TikTokNetherlands ♬ Goodbye (feat. Lyse) [Slow Version] – Feder

De rare Nederlandse taal

Nederlands leren is geen gemakkelijke taak en zelfs het uitspreken van een simpele zin als ‘goedemorgen’ kan je dagenlang verbijsterd achterlaten, toch? Nou, niet voor deze man. Maar zoals je kunt zien, heeft hij de nuances van de begroeting vrij snel opgepikt.

Leren om ‘goedemorgen’ te zeggen in ## Dutch 🇳🇱 ♬ The Avatar’s Love – Johnnie Bailey

Nederlands daten …

Ga je al maanden uit met een Nederlander en is het woord ‘relatie’ niet één keer over hun lippen gegaan? Helaas pindakaas voor jou – maar misschien ben je gewoon niet voorbij de scharrel en prela. Als je geen idee hebt wat die betekenen (eerlijk gezegd, we nemen het je niet kwalijk), blijf kijken.

@cl_audio

De 3 stadia van daten met een #Nederlandse persoon 🇳🇱 en de bijbehorende straattaal

♬ een zomerse dag ~ pittige lofi – Zondag gesloten

… kan vreemd vage uitdrukkingen hebben …

Het daten van een Dutchie kan een hele ervaring zijn, vooral gezien hun brute eerlijkheid en gierigheid dat zou Ebeneezer Scrooge beschaamd kunnen maken. Waarom ze dan zo’n eufemistische uitdrukking hebben voor bedrog, gaat ons begrip te boven.

@cl_audio

#Nederlands 🇳🇱 woord van de dag pt. 69

♬ Groovy Lofi Vibes – Rood

… En expat zijn kan een voordeel zijn.

Gelukkig voor Claudio (en helaas voor de Nederlandse meisjes die hij dateert) is de Amerikaanse TikToker erg goed geïntegreerd in de Nederlandse samenleving. Dankzij het advies van zijn vrienden Kees en Jan Pieter kan hij vrij gemakkelijk navigeren in de moeilijke wateren van de Nederlandse datering.

@ cl_audio ## Nederlandse meisjes vertellen me dat ze blij zijn dat ik een Amerikaan ben (ib: @ayesebastien) ♬ iedereen die dit geluid gebruikt – zup

Claudio is niet de eerste expat die praat over dingen die Nederlanders niet zeggen, of neemt een deel van hun rare gewoonten over naar TikTok. We zijn er echter vrij zeker van dat zijn spullen je goed zullen lachen!

Welke Nederlandse eigenaardigheden ben je tegengekomen als expat in Nederland? Vertel het ons in de reacties hieronder!

Feature afbeelding: Lisannevdbr Fotografie / @ lisannevdbr[ad_2]

Source link

Translate »