Dewanxin Voor Xiaomi Pocket Print Paste Paper, 50 vellen 5 x 7,6 cm Zink Print Paste Paper


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Eigenschappen:

1. Gebruikt zelfklevend zink fotopapier voor betere kleurconservering en verhoogde viscositeit.

Voldoet aan de inhoud van je hart en voldoet aan verschillende behoeften.

2. Elke afbeelding toont een uitstekende kleurintegriteit, daarom is het ideaal voor het afdrukken van foto’s van smartphones of foto’s van sociale netwerken.

3. Speciaal voor Xiaomi, klein, recht in de handpalm, licht en draagbaar, verpakt in een reistas.

Toepassing:

Stap 1: Open het deksel van het printervak.

Stap 2: Plaats het fotopapier op de printer en plaats de barcode op de oranje kalibratiekaart naar beneden (het wordt aanbevolen om een compleet pakket te plaatsen, de oranje kalibratiekaart moet onderaan worden geplaatst).

Stap 3: Sluit het deksel van het printervak.

Kenmerken:

Printtechnologie: Thermo (zink)

Afdrukresolutie: 313 x 400 dpi

Papierformaat: 5 x 7,6 cm.

Verpakking:

1 x papieren zak (50 stuks).
【Inkt zonder inkt】 Afbeeldingen zijn helder, afdrukken met zinkinkt, gebruik van gekleurde kristallen die op het papier zijn geïntegreerd, geen inkt nodig, de printkop kan foto’s maken door het verwarmen van het fotopapier, zonder kleuren, veiliger door het verminderen van de printkop beschadigde onderdelen.
【Hoge kwaliteit】Zink fotopapier is behandeld met een waterdichte en scheurbestendige polymeer beschermlaag die vuilafstotend is en goed aanvoelt. Het is weerbestendig en behoudt een goede beeldkwaliteit, ook bij licht, hitte en vocht.
Zelfklevend design: zelfklevend fotopapier, zelfklevend ontwerp, de foto’s kunnen vrij worden opgeplakt, eenvoudig te verwijderen en te plakken. De foto’s kunnen vrij worden gesneden en komen overeen met de grootte van de foto’s. Je kunt gemakkelijk handboeken, koelkaststickers en fotostickers maken.
【 Helder en helder 】 Uniek beeld, zonder te onderhouden, kan de printer het fotopapier verwarmen om een afbeelding te vormen, de temperatuur van de verwarming is nauwkeurig gecontroleerd en de kleur is helder en duurzaam.
Meer voordelen: het milieuvriendelijke fotopapier elimineert de noodzaak voor dure inkjetfolies, inkt en goedkope toners. Ideaal voor het afdrukken van foto’s vanaf uw smartphone of foto’s van sociale netwerken.

[ad_2]

Translate »