Desinfectiemiddel voor mobiele telefoon, uv-sterilisator voor smartphone, USB, sterilisator met dubbele uv-lamp voor telefoon, tandenborstel, sieraden


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Introductie van de productfunctie:
Na het aansluiten van de stroom 1 seconde ingedrukt om de desinfectie te starten. Voer de automatische status in
Stem: desinfectie staat op het punt te beginnen. Doe voorwerpen in de desinfectiebak.
Vijf seconden herinnering
Stem: Ontsmetting starten (2 UVC-desinfectielampen oplichten)
Tien minuten herinnering
Stem: secundaire desinfectie start (licht 4 desinfectielamparels op)
vijftien minuten
Stem: de desinfectie is voltooid, wees gerust.

Parameters van het product:
Nominaal ingang: DC5V/2A
Desinfectievermogen: 3 W
Steriliserende UV-golflengte: 185mm/253.7nm
Gewicht van het product: 670g
Product grootte: 240 * 140 * 80 (mm)

Inhoud:
Sterilisator * 1
Power head * 1
Netsnoer * 1
Handleiding * 1
Vlieszak, geschenkdoos * 1

[Eenvoudig te gebruiken] Je hoeft alleen maar de oplaadkabel aan te sluiten, de mobiele telefoon te plaatsen of de dingen die je wilt desinfecteren, op de start-desinfectieknop te drukken, deze desinfecteert automatisch en werkt gedurende 15 minuten, schakelt automatisch uit. U hoeft zich geen zorgen te maken over mogelijke veiligheidsrisico’s zoals overmatig gebruik van elektrische apparaten en brand. U hoeft alleen maar de telefoon te verwijderen na desinfectie en loskoppelen. Kan de hele mobiele telefoon apparatuur volledig reinigen.
[Blijf gezond, onschadelijke UV-straling kan ook veilig worden gebruikt door kinderen] Onze mobiele telefoons verzamelen alle bacteriën waarmee we de hele dag in contact komen, waar ze zich vermenigvuldigen en groeien. Onze mobiele telefoon is een Petri schotel in onze zak. De derde die we nog nooit hebben gewassen. Gebruik de telefoon Sanitizer Box om het apparaat schoon te houden. U hoeft zich geen zorgen te maken over de effecten van ultraviolette straling op uw lichaam, of zelfs over het per ongeluk aanraken van uw kind.
[Draagbare sterilisator] Stijlvol en eenvoudig uiterlijk, ergonomisch en compact ontwerp, waar u ook bent, u kunt hem meenemen. Deze mobiele telefoon sterilisator maakt gebruik van USB-interface om te werken. U kunt een laptop of mobiele voeding aansluiten om de items die u wilt steriliseren op elk moment te steriliseren.
[Breed toepassingsgebied] De interne grootte van draagbare ultraviolette desinfector is 7.1*5.1*0.77 inch (180*130*20MM). Het is geschikt voor iPod, MP3-speler, Bluetooth-headset, tandenborstel, speelgoed, bril, sleutels, mobiele telefoons, sieraden, horloges, creditcards, enz. Het kan worden gedesinfecteerd zolang de grootte binnen het toegestane bereik ligt.

[ad_2]

Translate »