Delanie Professionele Nagelboor, Elektrische nagelboren set voor Manicure en Pedicure, Draagbaar en Oplaadbaar, 35.000 RPM, Regelbare Snelheid met LED-display


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

Delanie draagbare en oplaadbare professionele nagelboor met LCD-display

Instelbare snelheid: 0-35000 tpm, hoog rendement, laag vuur, laag geluidsniveau.2000mA batterijcapaciteit geschikt voor herhaald gebruik altijd en overal en twee draairichtingen van de nagelknipper maken gebruik door rechts- en linkshandige gebruikers mogelijkDeze draagbare en hervulbare professionele nagelmachine is krachtig en soepel om nagellak en gel op nagels te verwijderen, nageldikte te verminderen, nagels te vijlen en eelt af te weren is beschikbaar voor beginners en ervaren mensen, thuis of in een nagelstudio .

JE VERDIENT EEN GEWELDIGE NAGELBOOR

BIJGEWERKT HANDSTUK

Voorzien van een klemsysteem waarmee u de tips in een handomdraai op een veilige en gemakkelijke manier vastzet.Overbelastingssysteem: automatisch beveiligingssysteem tegen overbelasting. Als u per ongeluk vergeet dat de draaivergrendeling open is, vermindert het handstuk het vermogen en laat het de boorpunt niet draaien, waardoor de motor van de handgreep wordt beschermd en de levensduur van het product wordt verlengd.

LED SCHERM

Het LED-scherm toont de kostbare snelheid en elektriciteit, u kunt duidelijk de snelheid weten en wanneer u moet opladen, zodat het proces veiliger en intelligenter wordt.

INSTELBARE SNELHEID 0-35.000 RPM

0-15000 RPM: Hiermee kunt u deze nagelboor voornamelijk op natuurlijke nagels gebruiken.

15000-25000 RPM: maakt het gebruik van acrylnagels, gelnagels en natuurlijke nagels mogelijk

25000-35000 RPM: maakt meer professioneel nagelwerk mogelijk (alleen voor kunstnagels)

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Vermogen: 18W

Batterijcapaciteit: 2000mAH

Spanning: 100V-240V

Tip maat: 3/32 ”

Batterij-indicator: 100%, 75%, 50%, 25%

Snelheidsinstelling: 0-35000 RPM

6 MULTIFUNCTIONELE TIPS

PAKKET LIJST

1 x hoofdmachine 1x handstuk 1x oplader 6 x boren 6 x schuurbanden 2 x handstukpoort 3x stofplug 1 x gebruikershandleiding

Naaldpunt: nagelriemen verwijderen in nageldalen

Dunne kegelpunt: om de droge manicure of Russische manicure op alle soorten nagels uit te voeren, wordt het aanbevolen voor een diepe reiniging van de valleien en eelt aan de zijkant

Kegelpunt: verdun het product bij de nagelriemen of om gel- of acrylresten te verwijderen

Afgeronde cilindertip: geschikt voor droge manicures

Balpen: geschikt voor droge manicure of Russische manicure op normale nagels

Doorn: gecombineerd met de borstel

【Draagbaar en oplaadbaar】 Wordt geleverd met een haakje, waarmee je de boor aan je jurk of in je broekzak of tas kunt hangen. Daarnaast is hij voorzien van een 2000 mAh lithium-ion accu met grote capaciteit, je kunt de snijplotter ongeveer 10 uur continu laten draaien na een volledige lading van ongeveer 2 uur.
【LCD-display】 Er is een display dat niet alleen de snelheid laat zien, maar ook de batterijlading. De zichtbaarheid van de snelheid maakt de bediening aangenamer en geeft je een nauwkeurig en veilig nail art-effect, terwijl je je geen zorgen hoeft te maken over stoppen vanwege een bijna lege batterij.
【Lichtgewicht handstuk en bidirectionele rotatie】 Gemaakt van hoogwaardige aluminiumlegering en met een potloodvorm en lichtgewicht ontwerp, het handstuk is gemakkelijk vast te pakken en loopt zeer soepel, zelfs op het hoogste niveau; bi-directionele rotatie is comfortabel voor rechtshandige en linkshandige gebruikers.
【Instelbare hoge snelheid en laag geluidsniveau en warmte】 Met de bedieningsknop kunt u de snelheid eenvoudig aanpassen van 0 tot 35002 RPM; met een hightech professionele motor worden storende geluiden verminderd; de behuizing van aluminiumlegering zorgt voor een krachtige warmteafvoer.

[ad_2]

Translate »