COSTWAY Grondbox baby, 12 paneel opvouwbaar baby speelbox, kinderen veiligheid speelruimte activiteiten centrum, deur met veiligheidsslot & educatieve speelgoed, HDPE materiaal & BPA vrij, draagbare binnenshuis buiten spelen hek (12 paneel)


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

Specificaties:

Materiaal: HDPETotale afmetingen: 118 x 160 x 64 cmGewicht van het product: 12,7 kgDikte: 3,5 cm

Pakket bestaat uit:

10 x kleine omheining

1 x deur omheining

1 x spel omheining

12 x basis

12 x rubberen zuignap

1 x instructie

Omschrijving:

Onze boxen zijn gemaakt van veilig en duurzaam HDPE-materiaal en zijn niet schadelijk voor de gezondheid van uw baby. Het antislip rubberen kussentje aan de onderkant van het paneel maakt het moeilijk om te kantelen en te verplaatsen. Daarnaast is het pakket voorzien van extra zuignappen die naar behoefte kunnen worden bevestigd. U kunt het op elke ideale plek installeren, zodat u tijd heeft om huishoudelijk werk te doen of te ontspannen. Aarzel niet, kom er een kopen!

Kenmerken:

64 cm verhoogd paneel kan beter voorkomen dat de baby uit het hek komt

Veiligheidsslot kan voorkomen dat het kind uit het hek rent

Diverse soorten speelgoed op het speelgoed paneel trekken de aandacht van het kind

Combineer de panelen in de gewenste vorm volgens uw wensen

Zorg voor voldoende ruimte voor uw baby om te spelen

【Opvouwbaar ontwerp voor eenvoudige opslag】u kunt onze babyhek eenvoudig opvouwen en naar elke ideale plek verplaatsen, zoals een slaapkamer, woonkamer of balkon. Daarnaast bespaart het opgevouwen hekwerk ruimte en kan het opgeborgen worden in de kast, onder het bed of op andere plekken. Dit veilige activiteitencentrum helpt mijn moeders handen te bevrijden.
【Spelbord & veiligheidsslot】het speelgoed paneel is niet alleen interessant maar ook leerzaam, wat zeer geschikt is voor de baby. De gekleurde telraam, draaitafel, draaiende bal en BB-geluidsknop kunnen de nieuwsgierigheid van uw baby opwekken. Een walvisvormig veiligheidsslot voorkomt dat de baby de deur opent en uit de omheining rent.
【Vrij gecombineerd in verschillende vormen】onze kinderafrastering heeft in totaal 12 stuks, u kunt naar behoefte meerdere of alle panelen combineren. Door het aantal panelen te vergroten of te verkleinen, kunt u ze combineren tot vierkanten, rechthoeken of cirkels om speelruimte van verschillende formaten voor uw kinderen te creëren.
【Grote dekking voor baby om te spelen】alle 12 panelen kunnen worden gecombineerd om ruime ruimte te bieden. Je baby kan naar binnen klimmen of lopen, wat de baby kan helpen om tot op zekere hoogte te leren kruipen of lopen. Daarnaast zit er aan de binnen kant van het deurpaneel een opbergzakje, waarmee je baby een goede gewoonte kan ontwikkelen om af te werken.

[ad_2]

Translate »