Computerbureau Eenvoudig bureau Stevige computertafel Kleine houten studiebureau Laptop PC-werkstation voor thuiskantoor,120﹡60﹡73cm


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Moden eenvoudig computerbureau

Kenmerken:
1. Stevig en duurzaam en waterdicht
2. Klein en draagbaar om ruimte te besparen
3. Mode, eenvoudig, elegant en tijdloos uiterlijk.
4. Op grote schaal gebruikt als een studentenbureau, desktop laptop bureau

★ Onze tafels zijn divers, geschikt voor diverse interieurs, er is altijd wel een passend voor jou
1. Tafelmateriaal: Dichtheidspaneel (MDF) + Massief houten poten
2. Tafelgrootte:
70 ﹡ 40 ﹡ 73 CM
80 ﹡ 50 ﹡ 73 CM
100 ﹡ 60 ﹡ 73 CM
120 ﹡ 60 ﹡ 73 CM

★ Eenvoudig te monteren: dit computerbureau is eenvoudig te monteren en te demonteren. 1 minuut om de installatie zonder gereedschap te voltooien. Het enige wat u hoeft te doen is de bovenkant op de poten te plaatsen, er is geen gereedschap nodig.

Multifunctioneel bureau
● Dit bureau kan worden gebruikt als computerbureau, kantoorwerkplek, vergadertafel, studeertafel, schrijftafel, gamebureau etc. Personaliseer uw thuiskantoor met dit functionele bureau.

● Geweldig voor thuisschoolstudenten, universiteitsstudenten

● Stijlvol voor een jongens- of meisjeskamer

● Groot formaat voor een kleine studeerkamer of slaapkamer

★ 【DUURZAAM MATERIAAL】 Ons kleine bureau bestaat uit robuust en duurzaam Density-bord en massief houten poten kunnen de benodigdheden bevatten die u nodig heeft om uw dagelijkse werk gedaan te krijgen.
★ 【MULTIFUNCTIONEEL】 Geschikt voor gebruik als computerbureau, computertafel, kantoorwerkplek, schrijftafel, bureau, PC Laptop, studeertafel, trainingstafel, vergadertafel, beurstafel etc.
★ 【EENVOUDIGE MONTAGE】 Met het meegeleverde montagegereedschap en de stapsgewijze instructies kan dit computerbureau in een mum van tijd worden opgezet. Je zult genieten van dit moderne eenvoudige bureau als je het af hebt.
★ 【PERFECTE KANTOORRUIMTE】 Kantoorbenodigdheden zoals computers, toetsenborden en muizen zijn toegestaan. Zorg voor voldoende ruimte voor je studie en werk. Het bureau is geschikt voor thuis, kantoor, school en elke kantoorplek.

[ad_2]

Translate »