Collageenpoeder – collageen hydrolysaat peptide type 1, 2 en 3 – uit weidehouding – 460 g primal collageen poeder


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Primal collageen. Dit zijn gerichte bouwstenen voor je fundament. De bijzondere eiwitten ondersteunen het behoud van de botten. Het natuurlijke collageenpoeder komt uit ethische weidehouding en is de perfecte verzorging voor het lichaam elke dag. De bijzonder zachte productie garandeert een perfecte oplosbaarheid en een aangenaam milde smaak.

Uitstekende oplossing: als collageendrank, in koffie, shake, smoothie of ook in een koffie verkrijgbaar. Gewoon onderroeren en binnen 2 weken de eerste veranderingen merkbaar.
Duurzame houding: het hoogwaardige collageen-hydrolysaat van Primal State wordt in Baden-Württemberg voorzichtig geproduceerd en komt uit ethisch correcte weidehouding.
Puur en zonder toevoegingen: het collageen hydrolysaat is 100% zuiver en vrij van onnodige toevoegingen, kleur- en vulstoffen. Daarvoor laten wij onze collageen eiwitten regelmatig testen in een onafhankelijk laboratorium.
100% tevredenheidsbelofte: jouw tevredenheid is onze eis. Je hebt bij ons altijd de mogelijkheid om je product binnen 30 dagen terug te geven en wij betalen je al je kosten terug.

[ad_2]

Translate »