CASHFLOW Bordspel – ENGELSE Editie – Investerend Spel ontworpen door Robert Kiyosaki – Auteur van Rijke pa Arme pa – De Vernieuwde Versie van CASHFLOW 101


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Investering is een vaardigheden die het meest kan leren uit een boek. Het alternatief van leren in de echte wereld kan kostenloos zijn. Je moet je eigen garderobe eerst begrijpen…
Het Cashflow-spel is een leuke en ervaren manier om investering en weelderige opbouw te leren. Maak je weg van de Rat Race door het bekroonde vakmanschap, stokken, zakelijke en kostbare metalen. Je bent niet alleen tegen elke ander; je kunt spelen tegen de huismarkt, de marktmarkt en zelfs moeder natuur.
CASHFLOW start je in een typisch 9-tot 5 werk (dat is niet het leuke deel) en neemt je op een reis om een arsenaal van pakketten op te bouwen dat je probeert in de snelle track waar echte wealth is gebouwd (het leuke gedeelte).
CASHFLOW leert je niet alleen hoe je investering en rekeningen ontvangt, maar het meest belangrijk is hoe je binnen investering scenario’s bent. Je kunt strategieën uittesten voor het bouwen van wealth die je misschien nooit in echt leven kunt proberen. Als je een saver, probeer agressieve investering. Als je een risk-taker bent, probeer dan langzaam groei. Win en leren.
Wanneer we spelen, is dit het ware voorbeeld van ons echte leven gedrag. Denk over je eigen garderobe wanneer je in de gooit van competitie bent. Ga je los als je gaat winnen of los valt wanneer je aan de slag gaat? Zou het niet beter zijn om deze lessen op het gameboard te leren dan in de echte wereld, met echt geld – je geld.
Na bijna 20 jaar leert de wereld hoe je geld stroomt, hebben we het enige grootste investeringsspel van te allen tijde bijgewerkt om beter dan ook:
sneller, meer interactief spel spel,
geüpdateerde kaarten, professions en ruimtes,
mooie nieuwe kunst en stijl,
nieuwe op maat gemaakte dice en mice meeples,
meer intuïtieve income statement,
meer plezier en leren dan ooit.
Maak je weg uit de Rat Race door het bekroonde vakmanschap, stokken, zakelijke en kostbare metalen
Het bouwen van een arsenaal van assets die je probeert in de snelle track waar echt wealth is gebouwd
Leer investering en weddelijke bouwstrategieën op een leuke en experiele manier
2-6 spelers, 14 jaar en omhoog, 60-180 minuten speeltijd

[ad_2]

Translate »