Case met kaartvak voor Huawei P20 Pro | Portemonnee met magnetische sluiting | Zwarte


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Deze premium bookstyle tas voor je Huawei P20 Pro in carbon design is perfect afgestemd op je telefoon. Het omhult zijn Huawei P20 Pro precies en biedt 360° all-round bescherming, terwijl alle uitsparingen voor bedieningsknoppen en aansluitingen vrij toegankelijk zijn. De wallet beschermhoes in Ultra Slim ontwerp is uitgerust met 2 kaartcompartimenten, ideaal voor uw bankpas, creditcards, rijbewijs, ID of bankbiljetten. Uw smartphone zit schokbestendig in een TPU beschermhoes (thermoplastisch polyurethaan). Onze moderne Ultra Slim Bookstyle tas biedt een ideale mix van bescherming en comfort in uw dagelijks leven.

100% geschikt voor Huawei P20 Pro.
Mooi carbon patroon ontwerp in zwart.
Beschermingsfunctie: De TPU-behuizing biedt u een perfecte 360° allround bescherming tegen stoten en krassen. Uw Huawei P20 Pro zit in een TPU-hoesje (thermoplastisch polyurethaan), dat een optimale bescherming biedt van de mobiele telefoon en de randen van de telefoon tegen krassen, stof en stoten.
Geen bijzondere waardevermindering: de TPU-case is speciaal aangepast aan uw Huawei P20 Pro. Alle uitsparingen en uitsparingen zijn precies passend. Alle bedieningselementen blijven vrij toegankelijk en beperken het gebruik van uw mobiele telefoon niet.
Functie/functie: Twee kaartsleuven bieden voldoende ruimte voor een rijbewijs, identiteitskaart of bankpas. Met de traploze stand-up u eenvoudig video’s en foto’s bekijken. De telefoonhoes kan snel worden geopend en gesloten, dankzij de magnetische sluiting.

[ad_2]

Translate »