Camkix reinigingsset voor computer- en laptopscherm – bevat 1x dubbelzijdige doek, borstel met dubbele functie,1oz reinigingsspray – voor smartphones, LCD-schermen, horloges, elektronica en gevoelige oppervlakken


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Camkix reinigingsset voor computer- en laptopscherm Het schoonhouden van uw elektronische apparaten is essentieel om het aantal ziektekiemen te verminderen dat zich door frequent gebruik kan verspreiden. Het is raadzaam om elektronica altijd vrij van vuil te houden. De set is een effectief reinigingsgereedschap voor elektronische apparatuur en delicate oppervlakken. Het wordt sterk aanbevolen voor thuis, op kantoor en op reis. Het slimme ontwerp van het 2-in-1 reinigingsgereedschap maakt het perfect om elektronica schoon te maken door eerst stof en linten te verwijderen en daarna vlekken en vuil te verwijderen. De meegeleverde reinigingsspray kan ook worden gebruikt om het scherm van de meeste actiecamera’s plasma / LCD / LED-tv’s, draagbare spelapparatuur, e-readers, smartwatches, audio- / videospelers, enz. schoon te maken. Het formaat van het dubbelzijdige doek is goed genoeg om tv-schermen, computerschermen en LCD-schermen af ​​te vegen. Het doek kan worden gebruikt om snel vingerafdrukken, stof en vlekken van het scherm van uw telefoon, tablet, tv, notebook, bril, cameralenzen, smartphones en meer te verwijderen. Inhoud: – 1x Reinigingsborstel met dubbele functie (7,7 x 7 x 1,7 cm) – 1x Dubbelzijdig reinigingsdoekje – 1x 1 oz reinigingsvloeistof – 1x Camkix-reinigingsdoekje CamKix Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met een product van CamKix, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze producten en zullen ons uiterste best doen om uw probleem snel en efficiënt op te lossen! CamKix-USPTO # 86127507- is een geregistreerd handelsmerk dat wordt beschermd door de Amerikaanse handelsmerkenwetgeving. CamKix-producten worden alleen verkocht door geautoriseerde verkopers.

✅ COMPLETE EN HANDIGE SET ►Deze handige set bevat 1x reinigingsborstel met twee functies, 1x 1oz flesreinigingsvloeistof, 1x dubbelzijdige doek. Het schoonmaken van computers en laptops was nog nooit zo gemakkelijk. Elke technisch onderlegde persoon kan genieten van een veeg- en vuilvrije gadget met behulp van deze kit.
✅ 2in1 BORSTEL ►Dit 2in1-gereedschap heeft een ingebouwd reinigingsdoekje aan het ene uiteinde en een reinigingsborsteltje aan het andere. Ideaal voor laptops, computers en andere elektronische apparaten. Het kan worden gebruikt om het scherm schoon te vegen en vervolgens het toetsenbord te borstelen om stof te verwijderen. Het materiaal aan beide uiteinden is superzacht en laat geen schadelijke sporen achter.
✅ EFFECTIEVE REINIGINGSVLOEISTOF ► Spuit gewoon op een kleine hoeveelheid reinigingsvloeistof en gebruik de meegeleverde microvezeldoek om cameralenzen, smartphones, tafel-, desktop- en laptopschermen te reinigen en polijsten. Deze reinigingsspray verwijdert niet alleen stof, vlekken en vingerafdrukken, het creëert ook een ‘wax and shine’-afwerking die vlekken voor een langere periode voorkomt dan zonder de reinigingsvloeistof.
✅ DUBBELZIJDIGE HOOGWAARDIGE DOEK ►De verpakking bevat een dubbelzijdig reinigingsdoekje (6,6 inch x 6,2 inch) Zwarte zijde: Microvezel en blauwe zijde: Suède. De zeer fijne vezels van het doek zijn perfect om vet op te nemen en Het kan worden gebruikt om snel vingerafdrukken en stof te verwijderen van elektronische schermen, brillen, smartphones, tablets, LCD-schermen en andere optische apparatuur.
✅ AANBEVOLEN VOOR EEN AANTAL APPARATEN ►De set is veilig voor elk merk van computers, desktops en laptops. De zachte doeken zijn een perfecte keuze voor het reinigen van een reeks delicate oppervlakken, waaronder lcd-tv-schermen, brillen en horloges.

[ad_2]

Translate »