C2G 1 Meter USB 2.0 A Man naar een Man USB-kabel, 480 Mbps hoge snelheid Data Transfer Lead


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
C2G is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige bekabeling en connectiviteitsoplossingen. C2G werd in 1984 opgericht als kabels To Go en biedt end-to-end connectiviteitsoplossingen die een verscheidenheid aan markten bedienen, waaronder corporate, digital signage, onderwijs, gezondheidszorg, thuisbioscoop en gastvrijheid. In 2014 is C2G toegetreden tot de divisie datacommunicatie van Legrand, een leider op het gebied van netwerkinfrastructuuroplossingen, met producten die zijn ontworpen voor de ondersteuning van datacenter-, netwerk- of audio-/videotoepassingen. Als merk van Legrand brengt C2G nu een compleet portfolio van producten en oplossingen, waaronder Audio/Video & PC, Data Connectivity, Physical Infrastructure en vermogen Management-allemaal ontworpen voor installatie in datacenters, netwerken en werkruimten of om een breed scala aan apparaten aan te sluiten.

Is Discontinued By Manufacturer‏:‎Nee
Productafmetingen‏:‎22 x 15 x 1 cm; 27.22 gram
Datum eerste beschikbaarheid‏:‎15 januari 2020
Fabrikant‏:‎C2G
ASIN‏:‎B001U3ZP0Q
Modelnummer item‏:‎81574
Land van herkomst‏:‎China

Ondersteunt hoge snelheid USB 2.0-apparaten (480Mpbs) en is achterwaarts compatibel met full-speed USB 1.1 (12Mbps) en low-speed USB 1.0 (1,5Mbps)
Pc en Mac compatibel, geschikt voor gebruik op PC of Mac met een beschikbare USB-poort of een tweede USB-apparaat met een A vrouwelijke USB-aansluiting.
Let op: Deze kabel is niet bedoeld om twee computers met elkaar te verbinden of om een usb-hub tussen twee computers aan te sluiten. Niet voor gebruik voorbij een totale verlengde enkele lengte van 5 meter. Gebruik onze USB file share kabel #81635
Folie en vlecht afscherming vermindert EMI/RFI interferentie en twisted pair constructie helpt bij het verminderen van overspraak, waardoor een hoge snelheid, foutloze gegevensoverdracht wordt gegarandeerd. Levenslange garantie, Alle C2G elektrische kabels zijn ontworpen en getest volgens de hoogste normen. Volledig volgzaam

[ad_2]

Translate »