BOYA BY-MM1 Shotgun Videomicrofoon met Shock Mount, Deadcat Windscreen, Case Compatibel met iPhone / Andoid Smartphones, geschikt voor Canon EOS / Nikon DSLR-camera’s Camcorders voor Live Streaming Audio-opname (BY-MM1)


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Overzicht.
De BOYA BY-MM1 is een niermicrofoon die speciaal is ontwikkeld om de geluidskwaliteit van video’s op basis van ingebouwde microfoons te verbeteren. Met TRS-kabel en TRRS-uitgangskabel inbegrepen, kan het worden gebruikt op smartphones, camera’s, camcorders, audiorecorders, pc’s en andere audio-/video-opname-apparaten.
BY-MM1 wordt geleverd in een compact formaat en een lichte aluminium constructie, er wordt geen zware belasting bij het fotograferen. Plug-and-play-design, je hoeft je geen zorgen te maken over de batterijstatus. Aan de binnenkant bevindt zich een anti-shock-houder, die ongewenste trillingen, kabels en geluidsgeluiden effectief kan verminderen. Ook inbegrepen is een winddichte windscherm, die speciaal wordt gebruikt voor het minimaliseren van wind en omgevingsgeluiden voor opnamen buitenshuis, om ervoor te zorgen dat het geluid kristalhelder is.

Kenmerken:
Compacte on-cam-microfoon
Compatibel met smartphones, DSLR-camera’s, camcorders, pc’s enz.
Robuuste metalen constructie.
Geen batterij nodig.
Professionele bontvoorruit inbegrepen.

Specificaties:
Converter: elektrische condensator.
Richtkarakteristiek: nieren
Frequentiebereik: 35-18 kHz +/-3 dB.
Gevoeligheid: -42 dB +/- 1 dB / 0 dB = 1 V/Pa, 1 kHz.
Signaalruisverhouding: 76 dB SPL
Stekker: 3,5 mm TRS- en TRRS-stekker.
Afmetingen: 22 x 81 mm.
Nettogewicht: 86 g.

🍒【BREDE AANPASBAARHEID】: Met zowel de TRS-kabel als de TRRS-uitvoerkabel meegeleverd, is deze compatibel met iPhone, Android-smartphones, camera’s, camcorders, audiorecorders, pc’s en andere audio- / video-opnameapparaten.
🍒【STERK】: Met een robuuste metalen constructie kan deze microfoon lang meegaan, beter dan de goedkope plastic concurrenten.
🍒【ANTI-SHOCK】: De meegeleverde ANTI-SHOCK-vatting kan ongewenste trillingen, kabels en handling noise effectief verminderen; kan uw video dus een professioneel geluid geven en kan mogelijk uw postproductie audiobewerkingswerk verminderen.
🍒【PLUG & PLAY】: aangezien er geen batterij nodig is in deze microfoon, kunt u gewoon plug and play; u hoeft zich geen zorgen te maken over de batterijstatus en het complexe aansluitings- en koppelingsproces.
🍒【KOOP ZONDER ZORG】: Uw aankoop wordt gedekt door 1 jaar fabrieksgarantie.

[ad_2]

Translate »