BOYA BY-DM20 Compacte twee-kanaals lavalier-microfoon-opnamekit mono- en stereomodus met iOS-verlichting Andriod USB-aansluiting type C voor iPhone iOS-apparaten, Android Smart Phone Type C, laptop


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Overzicht:
Boya BY-DM20 is een multifunctionele opnamekit met 2 microfoon-in-/line-in-audio-ingangen en 1 audio-uitgang. Het is een professionele geluidsoplossing voor iOS-apparaten, type-C-Android-apparaten en laptops. Het kan worden gebruikt in een groot aantal toepassingen, waaronder: interview, berichtenproductie, ENG/EFP, filmproductie, muziekopname, commerciële en educatieve activiteiten, enz.
Specificaties:
Frequentiebereik: 45 Hz-20 kHz
Winst: 0-30 dB
Sample frequentie: 44,1 kHz / 48 kHz
Bitsnelheid: 16 bits/24 bits.
Stroomvoorziening: stroomvoorziening via het apparaat.
Uitgangsaansluiting: type C naar Lightning / type C naar USB / type C naar type C.
Kabellengte: Microfoonkabel: 2,0 m / uitgangskabel: 0,3 m
Eigenschappen:
All-in-one opname-oplossing.
Compact en eenvoudig te bedienen.
Tweekanaals audio-ingangen.
Ideaal voor interviews of andere eisen voor het vastleggen van twee thema’s.
Stereo en monomodus naar keuze.
Volumeregelaar voor elk kanaal apart
3,5 mm hoofdtelefoonuitgang.
Compatibel met iOS, Android (type C), laptop.
Twee-kanaals opname met 3,5 mm hoofdtelefoonuitgang: BY-DM20 is een multifunctionele opnamekit met 2 microfoon-in-/line-in-audio-ingangen en 1 audio-uitgang.
Stereo / mono selecteerbare en aparte volumeregeling: je kunt de stereo / mono-modus naar behoefte omschakelen en het linker- en rechterkanaal kunnen afzonderlijk via de regelaar worden aangestuurd.
Universele compatibiliteit: professionele geluidsopnamekit, die compatibel is met apparaten met Lightning-/Type-C/USB-interface.
Brede toepassingen: kan vaak worden gebruikt voor interviews, radio, podcasting, commerciële en pedagogische activiteiten en voor het opnemen van meer dan één of twee thema’s.
Een jaar BOYA garantie

[ad_2]

Translate »