Black Bear benoemt Victor Vreeken als ceo

[ad_1]

Black Bear Carbon benoemt Victor Vreeken als nieuwe ceo. Vreeken begint per direct bij de carbon black-producent en vervangt Silvio Ghyoot.

Vreeken (48) heeft een masteropleiding Werktuigbouwkunde, Scheikundige Technologie en Bedrijfskunde (MBA). Voordat hij naar het Eindhovense bedrijf kwam, werkte hij meer dan 8 jaar bij Avantium, gespecialiseerd in duurzame chemie. Meest recentelijk was hij coo ‘Renewable Polymers’ binnen Avantium. Daarvoor bekleedde hij verschillende functies bij DSM, zowel in operations als commercie. Vreeken trad in januari 2020 in dienst bij Black Bear Carbon in de functie van cto.

“Ik ben verheugd om deze rol op mij te nemen en met zo’n competent team samen te werken om het bedrijf verder te ontwikkelen. Wij zijn klaar om onze technologie voor het terugwinnen van carbon black van afgedankte banden uit te rollen en die bijdrage aan de circulaire economie te realiseren”, stelt Victor Vreeken in een persbericht.

Black Bear

Black Bear is een Nederlandse fabrikant van carbon black. Als grondstof hiervoor gebruikt het bedrijf afgedankte banden in plaats van aardolie. “We zijn zeer verheugd met Victor Vreeken als opvolger vanuit de organisatie. Tegelijkertijd wil ik Silvio bedanken voor al zijn inspanningen de afgelopen twee jaar. Silvio loodste het bedrijf door een moeilijke periode. Onder zijn leiding heeft het bedrijf een volgende stap gezet in professionalisering”, vertelt Koos Breen, voorzitter van de Raad van Commissarissen bij de carbon black-producent.

[ad_2]

Source link

Translate »