Bedtafel Opvouwbare Laptop Tafel Dorm Bureau met Oogbescherming Licht, Ventilator en Opladen USB-poort, voor Bank Bank of Reizen


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Deze uitstekende laptoptafel heeft flexibele aanpassingen waarmee u uw laptop eenvoudig kunt gebruiken voor games, video’s kunt bekijken, op het web kunt surfen, lezen en meer.

★ Productnaam: bedtafel
★ Materiaal van het product: kunstkarton
★ Afmeting van het product: 60*40*28cm/23.62*15.74*11.02in
★Kleur: zwart, groen, roze
★Toepassingsgebied: slaapbank, bed, tapijt, balkon, enz.

☆ Opmerking ☆
➤ Verpakking bevat: bedtafel*1 (bevat geen decoratie)
➤ Levertijd: 8-20 dagen
➤ Retourtijd: als je het product na 30 dagen niet hebt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via e-mail, dan beantwoorden we je binnen 24 uur, ik wens je een gelukkig leven.
➤ Over het product: we meten met de hand, de maat kan een fout van 1-3 cm hebben, het is geen kwaliteitsprobleem. Vanwege de verschillende opnamehoeken is er een bepaald kleurverschil door verschillende factoren, raadpleeg het werkelijke product.
➤ Onze betrokkenheid: 100% tevredenheidsgarantie, we geloven absoluut dat je geen spijt zult hebben van het kopen. Dit is het perfecte cadeau voor vrienden en familie. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen uw probleem binnen 24 uur oplossen.
Ergonomisch paneelontwerp, geschikt voor de meeste laptop- en tabletapparaten.
✓ Intieme mok groove ontwerp, zorgt ervoor dat je je warm voelt tijdens het werk en spelen, geef de beker een huis.
★ Deze notebookstandaard is licht genoeg en dankzij het slimme opvouwbare ontwerp kunnen de poten plat worden opgevouwen, zodat u hem gemakkelijk kunt dragen en overal kunt werken.
Wij geloven met trots in de duurzaamheid en kwaliteit van ons product. in het geval onze Bed tafel niet voldoen aan uw verwachtingen, Neem contact op met de verkoper direct, we lossen dingen uit voor u binnen 24 uur. We zijn uit China, de levertijd is ongeveer 15-20 dagen.

[ad_2]

Translate »