Bead Maze Toy | Houten activiteitenkubus, multi-play activiteitsspeelgoed, kleurrijk achtbaan educatief cirkelspeelgoed, sensorisch speelgoed voor peuters 1-3.


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Functie:
Gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat stevig en duurzaam is.Deze babyactiviteitenkubus houdt het kind bezig met het sorteren van geometrische vormen, het tellen van kralen, glijdende dieren, draaiende tandwielen en een doolhof van draadkralen bovenop.Het speelgoed is zorgvuldig gepolijst en vrij van bramen, die de handen van de kinderen niet bezeren.Opwindende kleuren en gadgets stimuleren sensorische stimulatie en hersenontwikkeling.Bead-doolhoven stimuleren het manipulatieve vermogen, schuifregelaars bevorderen het grijpvermogen, versnellingen stimuleren logisch denken en meer.
Spec:
Staat: 100% nieuw
Materiaal: houten frameMaat: ca. 19 * 19 * (20 + 18) cm/7,5 * 7,5 * (7,9 + 7,1) in

Pakketlijst:
1 * Bead Maze Toy
3 * Bouwsteen

✿ Speelgoed voor peuters: deze babyactiviteitenkubus houdt het kind bezig met sorteren van geometrische vormen, kralen tellen, glijdende dieren, draaiende tandwielen en een doolhof van draadkralen bovenop.
💝 Kleurrijk houten bouwsteenspeelgoed: spannende kleuren en gadgets stimuleren sensorische stimulatie en hersenontwikkeling, het is een goed educatief speelgoed dat de verbeelding van kinderen stimuleert.
👶 Peuterspeelgoed: Bead Mazes moedigen manipulatieve vaardigheden aan, schuifregelaars bevorderen grijpvaardigheden, versnellingen stimuleren logisch denken, trainen de aandacht van kinderen, tellen en grijpen, en meer.
🎁 Perfect cadeau: ons doolhofspeelgoed met intelligentieparels is interessant en kleurrijk, zeer aantrekkelijk, vooral geschikt als kerst-, nieuwjaars-, verjaardagscadeau voor kinderen, kan ook worden gebruikt als beloning om kinderen aan te moedigen te groeien.

[ad_2]

Translate »