babyolifantje geboren in dierentuin Rotterdam – DutchReview

[ad_1]

Als je aan babydieren in de lente denkt, denk je misschien aan donzige kleine kuikens of babygeitjes die door hun eerste paar stapjes waggelen. Het Blijdorp Zoo is deze week gezegend met een iets grotere bundel vreugde omdat het een babyolifantje in Nederland verwelkomt.

Gisteravond is mama-olifant Bangka bevallen van een gezonde baby. Kijkers deelden de vreugde van de geboorte door de bevalling via de webcam te volgen, meldt AD. De gender-onthullingspartij zal moeten wachten, want Nederlandse dierenverzorgers hebben nog niet vastgesteld of het een jongetje of een meisje is. Ze wachten tot het geslacht is geïdentificeerd om het een naam te geven. 🐘

Helaas kun je de nieuwe aanwinst van de familie niet snel bezoeken, aangezien dierentuinen, sportscholen en pretparken voorlopig gesloten blijven.

Niet de eerste bundel vreugde

Deze kleine, naamloze olifant zal zich snel thuis voelen bij zo’n ervaren moeder, want het is een van de 16 olifantenkalfjes die in de Nederlandse dierentuin zijn geboren.

Het ziet er echter naar uit dat er twee kerstdagen en gedeelde voogdij op het spel staan ​​voor deze kleine olifant, aangezien vader naar een andere dierentuin moet verhuizen. Timber de stier is verhuisd naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen, waar hij blijkbaar al is verwelkomd door de vrouwtjes.

Ben je enthousiast over dit nieuws? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Feature afbeelding: Katie Hollamby / Pexels

[ad_2]

Source link

Translate »