Aux kabel voor iphone Aux adapter in auto 3.5mm Premium Auxiliary Audio Kabel 3Ft/1M Aux Cord voor Auto Stereo/Hoofdtelefoon/Speaker Compatibel met iPhone 12/11/7/7Plus/8/8Plus/X-Red Blcak


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

【Premium geluidsoverdracht】 Deze aux-kabel voor de auto is ingebouwde nieuwste krachtige DAC-chip (digitale naar analoge converter) en premium koperdraden voor een stabiele en verliesloze geluidssignaal en zorgen voor een feilloos muziekoverdracht en een heldere HIFI-geluidskwaliteit. U kunt genieten van hoogwaardige muziek via het aansluiten van uw iPhone op uw auto of home stereo, hoofdtelefoon, Hi-Fi, computer stereo etc.
【TPE-materiaal-ultraduurzaamheid】 Dit aux-koord is gemaakt van duurzaam elastisch TPE-materiaal, voelt zacht aan en is licht van gewicht. 15.000+ buiglevensduur maakt de aux-kabel zwaar om flexibel op te vouwen, waardoor vloerruimte in uw tas wordt bespaard. Met het gladde oppervlak maak je je geen zorgen over de wikkeling, knoop of knik.
【Ultra sterke compatibiliteit】 De nieuwste chips zorgen ervoor dat alle IOS-versie ondersteunt en compatibel is met iPhone 11/11 Pro/Xs/XS Max/X/8/8 Plus/7/7 Plus/iPod touch/iPad Min/iPad Air/iPad Pro. U kunt eenvoudig audio vanaf uw iPhone afspelen op uw autoradio, hoofdtelefoon, Hi-Fi, luidspreker met 3,5 mm aux poorten of andere 3,5 mm compatibele audio-uitgangapparaten.
Eenvoudig aan te sluiten en te gebruiken: PLUG & PLAY-Geen stuurprogramma of adapter nodig, geniet direct van muziek van hoge kwaliteit. Ultradunne extensies van de connector zorgen voor pasvorm met de meeste telefoonhoesjes, U hoeft geen hoesjes te verwijderen voor handiger gebruik.
[Levenslange garantie] – De extra kabel voor iPhone in de autokabel wordt beschermd door de levenslange garantie. Een gratis ruilservice en geen reden om terug te keren. Koop het en geniet van de service. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

[ad_2]

Translate »