Aoboco Webcam met ringlicht, HD Facecam met microfoon, stream pc-webcamera voor het streamen van videochat, Mac Windows, laptop, conferentiespellen, Twitch, Xbox One Skype, YouTube, OBS Xsplit


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

Webcam met ringlichtWebcam met ringlicht

Probleemloze livestream

– Snellere uploads met H264-opname/bezet de helft van de opslagruimte om dezelfde videokwaliteit te bereiken.

3 helderheidsniveaus instelbaar

– Het ingebouwde ringlicht rond de lens zorgt voor een gelijkmatige verlichting, zonder dat er extra verlichting nodig is.

Webcam met ringlichtWebcam met ringlicht

Webcam met ringlicht

Webcam met ringlicht

Webcam met ringlicht

Webcam met ringlicht

Webcam met ringlicht

Webcam met ringlicht

Full HD 1080P webcam

Ontworpen voor kwalitatief hoogwaardige videostreaming op YouTube, Facebook, Skype en Hangouts, perfect voor videochats, beeld- en video-broadcastopnames.

Nauwkeurige autofocus

Dankzij de geïntegreerde autofocus zie je ook bij extreme close-ups (tot 10 cm) duidelijk uit en krijg je zo een comfortabelere online ervaring.

Dual Noise Cancelling-microfoons

Uitgerust met twee stereomicrofoons en automatische onderdrukking van achtergrondgeluiden voor helder stereogeluid bij live streaming.

Webcam met ringlichtWebcam met ringlicht

Webcam met ringlicht

Webcam met ringlicht

Webcam met ringlicht

Webcam met ringlicht

Webcam met ringlicht

Webcam met ringlicht

Webcam met ringlicht

Webcam met ringlicht

Plug & Play

Ondersteunt zowel USB 2.0 als USB 3.0, er zijn geen extra drivers nodig. Sluit gewoon de webcam aan op je computer, laptop enz.

Online games

Sluit deze webcamera aan, neem je echte lachen en je opgewonden stem op en geniet van online games met je fans.

Videoconferenties

Met dual-microfoons en high-tech lens krijg je informatie over videoconferenties uit de gesprekken, gebaren en gezichtsuitdrukken van je collega’s.

Live streaming

Uitgerust met deze webcam ontvang je een camera met dimbare ringlamp, die perfect geschikt is voor live streaming.

【Instelbaar ringlicht en autofocus】 HD-webcam met ringlicht, die 3 verlichtingsniveaus biedt voor je videogesprek of streaming. Je kunt de helderheid snel aanpassen door deze aan je behoeften aan te passen. Autofocus op je gezicht. Bij weinig licht registreert de Facecam-technologie voor gezichtsverbetering nog steeds heldere, professionele beelden. Optimaliseert het beeld automatisch en laat je videostreaming er mooier uitzien.
H.264-coderingscompressie: de geavanceerde H.264-coderingstechnologie maakt het mogelijk om de pc-webcam vloeibare HD-video’s met een lage bandbreedte te leveren, maar bezit slechts 50% van het videogeheugen. Dankzij de H.264-compressie registreaming camera scherpe beelden en kristalheldere video’s met een snelheid van 30 frames per seconde voor een snellere en vloeiendere HD-videoervaring.
【Professionele streaming-webcam】 Ontworpen en geoptimaliseerd voor professionele real-time streaming op sociale gaming- en entertainmentpagina’s (zoals Twitch, YouTube, Xbox One, Streamlabs, OBS, Xsplit, Mixer, Skype, Facebook en vloging). Je hoeft geen andere drivers of software te downloaden: plug & play, webcam-compatibel met Windows, Mac, Android, Linux, Ubuntu, Chrome OS enz. Je kunt de webcam probleemloos online leren, vergaderingen, chatten en games.
【12 maanden klantenservice】 De HD 1080p-faecam wordt door AOBOCODIRECT verkocht en wij bieden professionele klantenservice. Als je vragen hebt over de camera, neem dan gerust contact met ons op. TIPS: Ondersteuning voor het vervangen van de achtergrond: Pas de gewenste achtergrond aan (opmerking: de achtergrond wordt ondersteund door de Chromacam-toepassing) om uw live streaming immersiever en onderscheidbaarder te maken en meer fans aan te spreken.

[ad_2]

Translate »