Anti-blafapparaat, ultrasoon blaffen van honden Veilige en pijnloze hondencontrole voor gebruik binnenshuis en buitenshuis Antiblafstop voor blaffen Handheld trainingsapparaat voor honden


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Ons hoogwaardige anti-blafapparaat met echografie stopt het blaffen van honden en ongewenst hondengedrag onmiddellijk met een akoestisch ultrasoon geluid. Veilig en veilig voor honden en mensen, maar effectief.

Houd het antibell-trainingsapparaat voor controle over het blaffen gewoon in de richting van de hond en druk op de knop. De hond wordt hierdoor afgeleid en stopt het ongewenste gedrag.

Werkingsprincipe:
Nadat de batterij is geïnstalleerd, kan de ultrasone emissieknop binnen het effectieve bereik worden ingedrukt om ultrasoon geluid uit te zenden om het gedrag van de hond te corrigeren. De bediening met één knop is gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te gebruiken.

Frequentie-instelling in twee fasen – Een variabele frequentie van 24 kHz tot 26 kHz kan de weerstand van de hond tegen een vaste ultrasone frequentie vertragen.
Het kan de “frequentieconversiemodus” van het ultrasone niveau omschakelen voor een duidelijker trainingseffect wanneer uw hond ongevoelig is voor de standaardfrequentie.
Aanbevelen: Ⅰ De standaardfrequentie is geschikt voor indoortrainingen. Ⅱ Voor gebruik buitenshuis is een sterkere frequentie vereist.

Specificatie:
Materiaal: ABS
Werkt op 4 AAA-batterijen (niet inbegrepen)
Audiofrequentie: 25 kHz

Let op:
1. Het product is mogelijk niet effectief bij honden met gehoorproblemen of bij honden jonger dan zes maanden.
2. Biedt geen bescherming tegen agressieve honden.
3. Dient op minimaal 30 cm van het menselijk oor te worden gebruikt.
4. Verschillende hondenrassen kunnen verschillend reageren op de echo.
5. Gebruik het product voor de beste resultaten in combinatie met andere tools / opdrachten als trainingshulpmiddel. Wees geduldig tijdens deze training.

【Nieuwe versie anti-blafapparaat】 Frequentie-instelling in twee fasen: Ⅰ & Ⅱ. Het kan de “frequentieconversiemodus” van het ultrasone niveau omschakelen voor een duidelijker trainingseffect wanneer uw hond ongevoelig is voor de standaardfrequentie.
【100% veilig voor jou en honden】 Het gemiddelde frequentiebereik van het menselijk gehoor ligt tussen 20 Hz en 20 kHz. Het frequentiebereik van honden ligt tussen 15 Hz en 120 kHz. Het produceert een hoog niveau van echografie dat de aandacht van de hond kan trekken en slecht gedrag kan stoppen, maar onschadelijk is voor mensen.
【Multi-functies】 Behalve als hulpmiddel voor het trainen van huisdieren, kan het ook hondenaanvallen voorkomen, geschikt voor het trainen van vele soorten honden, zoals huisdieren, politiehonden en herders, geschikt voor buitenwerk, reizen en nachtelijke bewaking.
【Belcontrole voor honden】 werkt door akoestische afleiding, 100% veilig voor mens en dier. Bij het trainen van uw hond met dit product kunt u het beste samenwerken met de stemtraining van de baas.

[ad_2]

Translate »