Amazon plant elektrische busjes op de Nederlandse wegen – DutchReview

[ad_1]

Amazon zal binnenkort een ruimteschip lanceren met elektrische busjes de weg op om pakketten in Nederland af te leveren.

Of je nu een die-hard Amazon-shopper bent of anti-Jeff Bezos, laten we het erover eens zijn dat als bestelwagens onderweg moeten zijn, ze net zo goed elektrisch kunnen zijn. Daarom geven we een dikke ol’ aan de 40 elektrische Amazon busjes die binnenkort gaan bezorgen in grote Nederlandse steden.

Het volgt op de lancering van Amazon’s eerste Nederlandse bezorgcentrum, waar een hal van 8.500 vierkante meter wekelijks duizenden pakketten zal verwerken.

We kunnen er natuurlijk niet omheen dat de 200 bestelwagens het bezorgcentrum zullen bedienen – maar slechts 40 zijn elektrisch. Het roept de vraag op: is het genoeg?

Elektrisch of niet, de busjes zullen pakketten bezorgen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en mogelijk Utrecht. Andere gebieden in het land zullen hun Amazon-pakketten laten bezorgen door PostNL, DHL Nederland, Red Je Pakketje en onafhankelijke koeriers.

Wat vind je van deze zet van Amazon? Vertel ons je mening in de reacties hieronder!

Functieafbeelding: Amazon/geleverd

[ad_2]

Source link

Translate »