Amazfit GTS 2 Mini-smartwatch, fitnesshorloge, batterijduur: 14 dagen meer dan 70 sportmodi, meting van het SpO2-niveau, bewaking van de hartslag, slaapmodus, zwart


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving

b1.b1.

1.

1.

2.

2.

3.

3.

Superlicht en dun.

Het randloze ontwerp van de GTS 2 mini smartwatch met gebogen 2,5-D-glas ter verbetering van je meest modieuze outfits heeft een laag gewicht van 19,5 g en een dikte van 8,95 mm (zonder sensorbasis) en een huidvriendelijke siliconen armband.

Gepersonaliseerde horlogegezichten

De Amazfit GTS 2 mini smartwatch beschikt over een levendig 3,5 cm Amoled-scherm en meer dan 50 uur wijzerplaten om uit te kiezen. De meeste beschikken bovendien over een bijpassend Always-on-display. Laad je eigen foto’s op, zodat de wijzerplaat echt bij je is en concentreer je met de aangepaste modulaire wijzerplaat op wat je interesseert.

24-uurs hartslagbewaking.

De GTS 2 mini fitnesstracker ondersteunt de toonaangevende inkomende tracking van de hartgezondheid met waarschuwingen voor abnormaal verhoogde hartslag.

4.

4.

5.

5.

6

6

Bewaking van de slaapkwaliteit.

Het horloge kan ook je slaap-ademhalingskwaliteit op basis van de lichte, diepe en REM-slaapfasen gedurende de nacht beoordelen en dutjes per dag identificeren, om volledige slaapinformatie vast te leggen.

SpO2- en spanningsniveaumeting.

Houd na intensieve lichamelijke of geestelijke activiteit je arm rustig en test je SpO2-waarde om een beter inzicht te krijgen in je toestand. Met de Amazfit GTS 2 mini activiteitstracker kun je ook controleren waar je persoonlijke stressniveau ligt – van ontspannen, normaal, medium of hoog – en enkele suggesties krijgen hoe je hem kunt verminderen.

PAI Health Assessment System

Een PAI-score wordt berekend door gegevens over je hartslag en andere complexe gezondheidsinformatie met een algoritme te verwerken. Deze individuele beoordeling biedt een aangepaste gezondheidsbeoordeling voor elke gebruiker op basis van zijn unieke gezondheidsgegevens en biedt iedereen een gepersonaliseerde ervaring.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

Meer dan 70 sportmodi:

Met meer dan 70 geïntegreerde sportmodi en 5 ATM waterdichtheid dekt het GTS 2 mini sporthorloge de meeste sportliefhebbers af. Het horloge kan ook muziek op je telefoon besturen, meldingen over trainingsfasen, omstandigheden en hartslagzones verstrekken en na beëindiging van je training een sportgegevensverslag in de app maken.

Opmerking: De hartslag kan bij het zwemmen niet worden bewogen.

14 dagen batterijduur.

Een volledig geoptimaliseerd batterijmanagementsysteem biedt de Amazfit GTS 2 mini smartwatch een batterijlevensduur van maximaal 14 dagen. Bevrijd jezelf van de angst die ontstaat door voortdurend opladen en houd de energie in de rivier. De 220 mAh-accu is klaar om je van maximaal twee weken activiteit te voorzien.

Functies buiten de maatgrenzen.

Verbeter het tijdmanagement en de efficiëntie met het Pomodoro-horloge, bedien de mobiele telefoon op afstand om foto’s te nemen en de selfie-modus met de Bluetooth-camera in te schakelen, volg de vrouwelijke cycli nauwkeurig en leer je met ademoefeningen te ontspannen.

Opmerking: De Bluetooth-camerafunctie is alleen compatibel met enkele gangbare mobiele telefoons.

B2B2

Batterijen:‏:‎1 Lithium-polymeer batterijen vereist. (inbegrepen)
Is Discontinued By Manufacturer‏:‎Nee
Productafmetingen‏:‎4.05 x 3.58 x 0.89 cm; 31 gram
Datum eerste beschikbaarheid‏:‎13 januari 2021
Fabrikant‏:‎Amazfit
ASIN‏:‎B08PD96NV3
Modelnummer item‏:‎GTS 2 mini

Superlicht en slank: met 2,5D gebogen glas om je modieuze outfits te benadrukken, heeft het randloze design van de GTS 2 mini-smartwatch een laag gewicht van 19,5 g2 en een dikte van 8,95 mm (zonder de sensorbodem) en een huidvriendelijke siliconen armband.
[Gepersonaliseerde wijzerplaat] De Amazfit GTS 2 Mini Smart Watch heeft een vibrerend 3,9 cm (1,55 inch) Amoled-display en meer dan 50 wijzerplaten om uit te kiezen, en de meeste hebben ook een passend display. Trek je eigen foto’s uit zodat de wijzerplaat echt bij je past en concentreer je op wat belangrijk is voor je met de aanpasbare modulaire wijzerplaat.
[Monitoring van de hartslag en slaapkwaliteit] De GTS 2 Mini Smart armband ondersteunt de toonaangevende dieptracking in de hartgezondheidsindustrie met abnormaal hoge hartslagwaarschuwingen. Het horloge kan ook de kwaliteit van je ademhaling tijdens het slapen beoordelen door de lichte, diepe en REM6 slaapfasen ’s nachts en kan overdag een dutje herkennen om meer uitgebreide slaapinformatie te registreren.
SpO2-meting en stressniveau: na intensieve lichamelijke of geestelijke activiteit houd je je arm en test je SpO2-niveau om je ziekte beter te begrijpen. Met de GTS 2 Mini Smart Fitness Tracker kun je ook controleren waar je persoonlijke stress ligt, of je nu ontspant, normaal, medium of hoog, en je krijgt enkele suggesties om de fitnesstracker te verminderen.
[70 sportmodi] Met 70 geïntegreerde sportmodi en 5 ATM waterdichtheid dekt de GTS 2 mini-smartwatch de meeste sportliefhebbers af. Het horloge kan ook de muziek op je mobiele telefoon bedienen, meldingen over de trainingsfasen, de omstandigheden en de hartslagzones geven en een bericht van sportgegevens in de app na de training maken.

[ad_2]

Translate »