Adjustable Car Phone Holder,360 Degree Rotation Cell Phone Holder for Car Dashboard,Suitable for 4 to 7 inch Smartphones (2pcs)


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Verstelbare autotelefoonhouder, 360 graden roterende mobiele telefoonhouder voor autodashboard, geschikt voor smartphones van 4 tot 7 inch

Kenmerken:
1. Brede compatibiliteit: geschikt voor alle 4-7 inch smartphones.
2. Gebruik een clip om de houder voor de mobiele telefoon te bevestigen: in vergelijking met de zuignap en lijmbevestiging van andere beugels, is de clip stabieler, valt hij er niet gemakkelijk af en is hij gemakkelijker te installeren en schoon te maken. Er is geen lijm die na gebruik moeilijk te verwijderen is.
3. Gloednieuw ontwerp: wanneer de telefoonhouder niet in gebruik is, kan deze plat en opgevouwen worden geplaatst zonder ruimte in te nemen of de zichtlijn te blokkeren. 360 graden draaien, u kunt vrij kiezen voor horizontaal of verticaal scherm.

Productnaam: verstelbare autotelefoonhouder houder voor auto
Materiaal: ABS + hardware
Gewicht: ongeveer 188 g
Geschikt voor mobiele telefoons: geschikt voor mobiele telefoons van 3-7 inch

Het pakket bevat:
1/2 * autohouder universele gsm-houder

2. [Multifunctioneel]: de verbeterde gsm-houder kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Onze mobiele telefoonhouder kan worden gebruikt voor het dashboard van de auto, zonneklep, achteruitkijkspiegel. Het kan ook worden gebruikt in huizen en kantoren waar een telefoonstandaard nodig is. Met camoufleerbare nummerplaat.
3. [Eenvoudig te installeren en te demonteren]: de autotelefoonhouder van het dashboard heeft een gebogen basisontwerp, dat met één hand wordt bediend, en het is gemakkelijk om de telefoon met één hand op te pakken en terug te plaatsen. Het is handiger om de telefoon met één hand te bedienen en de smartphone is gemakkelijk te installeren en te verwijderen. De autotelefoonhouder heeft een snelontgrendelingsknop, je klikt hem gewoon op de ventilatieopening.
4. [Veilig en stabiel]: Boogbasisontwerp, gemaakt van zacht antislip siliconenkussen en boogbasis. De houder voor de mobiele telefoon kan op het autodashboard of op het gebogen oppervlak worden bevestigd. En houd uw elektronische apparaten stevig vast om te voorkomen dat ze krassen en vallen.
5. [Hoge kwaliteit]: De functionele onderdelen zijn gemaakt van ABS en de hardware-onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal. Draai 180 graden horizontaal, de veer keert terug zonder te breken. De verbeterde autohouder voor mobiele telefoons is veiliger, duurzamer en mooier.

[ad_2]

Translate »