Acer Chromebook Spin 311, Laptop met touchscreen van 11.6″ HD IPS (Intel Celeron N4100, 4GB RAM, 32GB eMMC, UMA, Chrome OS) – QWERTY Nederlands Toetsenbord


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving fabrikant

Hero shotHero shot

StandardStandard

Acer logoAcer logo

Acer, opgericht in 1976, is een hardware-, software-, en servicebedrijf dat zich toewijdt op onderzoek, ontwerp, marketing, verkoop en ondersteuning van innovatieve producten die het leven van mensen verbeteren. Het productaanbod van Acer omvat laptops, pc’s, beeldschermen, projectoren, tablets en accessoires.

Acer Chromebook Spin 311

De Acer Chromebook Spin 311 is ontworpen voor een mobiele levenstijl. Dankzij de verschillende gebruiksmodi is er altijd een manier waarop de Acer Chromebook Spin 311 voldoet aan je behoeften. Met een lange batterijduur, een snelle Intel CPU en snel Wi-Fi 5 connectie ben je online voor je het weet.

Intel Celeron*

Batterijduur van 10 uur**

Gigabit Wi-Fi

Dual-band MU-MIMO

KSP01

KSP01

KSP02

KSP02

KSP03

KSP03

Snelle processor

Met de nieuwste Intel processor* is de energieverbruik laag en start software snel op. De extra kracht zorgt ervoor dat taken sneller kunnen worden uitgevoerd

Krachtige mobiliteit

Deze convertible Chromebook weegt maar 1,05 kg en is dus niet alleen bijzonder licht, maar ook nog eens kleiner dan een velletje A4. Je neemt hem dus gemakkelijk overal met je mee naartoe. Met het 360-graden scharnier kan het beeldscherm in 4 gebruiksmodi worden gezet.

De hele dag aan het werk

Met maar liefst 10 uur** batterijduur kun je de hele dag aan het werk. Met de lange batterijduur is het niet nodig om de oplader mee te nemen onderweg.

KSP04

KSP04

KSP05

KSP05

KSP06

KSP06

Draadloze kracht

Dankzij Intel Gigabit Wi-Fi en de strategisch geplaatste 802.11ac draadloze antenne met 2x2MU-MIMO is er een sterke draadloze connectie. MU-MIMO (Multi-

User Multiple-Input and Multiple-Output) zorgt voor betere draadloze snelheden en kan meerdere draadloze apparaten tegelijkertijd verwerken.

Flexibele connectiviteit

Twee USB Type-C poorten zorgen voor een supersnelle data overdracht, streamen van video’s en dat de batterij snel wordt opgeladen. De omkeerbare USB 3.1 Type-C connector is hetzelfde aan beide uiteinden en zijkanten, waardoor deze gemakkelijk te gebruiken is. USB 3.1 is tien keer sneller dan USB 2.0. Naast de USB 3.1 Type-C poorten, heeft deze laptop ook twee USB 3.0 Type A poorten en een microSD slot voor extra opslag.

Blijf productief

Snelle opstarttijden, gemakkelijk in gebruik, sterke beveiliging en een lange batterijduur zijn enkele van de voordelen van Chrome OS. Met een opstarttijd van 8 seconden ben je sneller aan het werk. Het eenvoudige interface heb je snel onder de knie. Geïntergreerde malware stopt virussen. Tot slot houd je het gemakkelijk een dag vol zonder dat je de oplader hoeft te gebruiken.

* – Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.

** – Testen is uitgevoerd door Acer door gebruik te maken van Google Chrome OS power_loadTest. De batterijduur kan verschillen en de maximale capaciteit van de batterij neemt door gebruik en tijd af.

Toetsenbord: QWERTY Nederlands Toetsenbord
Processor: Intel Celeron N4100 Quad Core (Tot 1.1GHz)
Graphics: Intel UHD Graphics 600 (Geïntegreerde Graphics)
Werkgeheugen / RAM: 4GB RAM DDR4

[ad_2]

Translate »