5 redenen om een ​​rondreis door Amerika te boeken

[ad_1]

Sta je op het punt een mooie reis te boeken? Wat dacht je van een rondreis Amerika? Wellicht heb je steden als New York of Los Angeles al eens aan gedaan, maar door middel van een rondreis leer je dit prachtige land pas écht kennen. En zelfs dan raak je niet uitgekeken. Omdat wij van Travel.blog je graag inspireren, hierbij enkele redenen om nu dan toch echt die rondreis door Amerika in te plannen.

 1. Onbegrensde mogelijkheden
  Amerika wordt niet voor niets het land van de onbegrensde namen genoemd. Vijftien dagen met de auto of eenentwintig dagen met de camper van stad naar stad? Alles kan.
 2. Diversiteit
  Amerika heeft voor ieder wat wils. Alleen al in West-Amerika vind je natuurparken als de Grand Canyon en Yosemite Park en wereldsteden als San Francisco en Los Angeles op enkele uren rijden van elkaar.
 3. Avontuur
  Je kunt je reis zo avontuurlijk maken als je wilt. Lig je het liefst elke nacht in een gespreid bedje? Dan worden de beste hotels voor je geboekt. Houd je van een wat minder strakke planning? Dan bepaal je op de dag zelf waar je met je camper overnacht. Daarnaast kun je kiezen uit een keur aan activiteiten, verspreid over de verschillende staten van Amerika. Van walvis spotten in Alaska en op sterrenjacht in Hollywood tot een dagje Disneyland in Florida en een avond je geluk beproeven in Vegas.
 4. Zon, zee en strand
  Genoeg van de klimpartijen, boswandelingen en boottochten? Amerika heeft een keur aan zon, zee en strandbestemmingen om volledig tot rust te komen. Proef de Caribische sfeer op de Florida Keys, droom weg tussen de wuivende palmen op het strand van Hawaii en ontdek in Los Angeles de unieke sfeer van Venice Beach.
 5. Stadsleven
  Washington, Philadelphia, Chicago, New York, Boston; tijdens een rondreis door Noord-Amerika doe je in korte tijd enkele van de grootste wereldsteden aan. Begeef je tussen de wolkenkrabbers, daar vanuit waar het land wordt bestuurd.[ad_2]

Source link

Translate »