5-in-1 Gamepad Controller Converter Toetsenbord Muis Adapter, USB Muis en Toetsenbord Converter Controller, voor PS4 / XBX ONE/SWITCH / PS3 / PC


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Specificatie:
Het gamingtoetsenbord en de muisadapter heeft een 3,5 mm koptelefoonsleuf, die spraakinvoer in het spel kan ondersteunen, waardoor je een geweldige game-ervaring krijgt.
Het gametoetsenbord en de muisadapter kunnen elke knop van de gamecontroller vrij definiëren op basis van uw gebruiksgewoonten, waardoor u geavanceerde services krijgt.
Zijn 3-pack USB voor gamecontroller, muis en toetsenbord, 2-pack voor interface van gameconsole en extra 5v-voedingsadapter, is gemakkelijk te gebruiken en kan de productstabiliteit effectief verhogen.
De gaming toetsenbord- en muisadapter heeft een blauw indicatielampje, dat niet alleen een weergavefunctie heeft, maar ook een goede decoratiefunctie heeft in het donker.
5-in-1 toetsenbord- en muisconversiecontroller, speciaal voorbereid voor gamers, geavanceerde apparatuur, waarmee u de schakels van het handvat kunt verwijderen, het is de moeite waard om te hebben.

[ad_2]

Translate »