4G Android 10.0 SIM Free Ontgrendeld Smartphone, Smartphone met 7.2 Inch Display, 6000 MAH Big Battery, 12 GB RAM + 512GB ROM, Dual Sim,Grey


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Specificatie:

Kleuren: goud, wit, grijs
Talen: meertalige ondersteuning
Scherm: 7.2 inch Left Graven Scree 1440 * 3040
Resolutie: 1200 * 2640
Camera: Voorcamera 24 MP + Achtercamera 48MP

Pakket inbegrepen:
1 x smartphone,
1 x opladeradapter,
1 x hoofdtelefoons,
1 x gebruikershandleiding,
1 x telefooncase,
1 x beschermingsfilm

Merk op:
1. Na ontvangst van het product, volg de gebruikershandleiding.
2. Vanwege handmatige meting heeft de grootte mogelijk 1-3cm-fout, wat geen invloed heeft op uw normale gebruik, begrijp het dan.
3. Als u vragen heeft over het product, neem dan gerust contact met ons op. Uw positieve opmerkingen zullen worden op prijs gesteld.
4.Available geheugencapaciteit is onderworpen aan vooraf geladen software
5. Ongeacht het verschil in licht, kan de werkelijke kleur van de telefoon enigszins afwijken van het scherm en de afbeelding.
6. De batterijcapaciteit is typerend voor het fabriekslaboratorium, de specifieke laadsnelheid, de duur van gebruik en andere gegevens, de feitelijke situatie zal enigszins afwijken vanwege het netsnoer, de voedingsadapter, omgevingstemperatuur. Wanneer de telefoon volledig uit de stroom is en automatisch wordt uitgeschakeld, moet u uw telefoon meer dan 10 minuten opladen om op te starten. Het wordt aanbevolen om op te laden wanneer de batterij minder is dan 20% opgeladen.

☎ Snel opladen: een ontgrendelde telefoon uitgerust met een grote 5000mAh-batterij zal langdurige output en uitstekende prestaties leveren, ongeacht of het is voor dagelijks gebruik of speelgames. De 5000mAh langdurige batterij kan u onbeperkt plezier brengen ..
☎ Krachtige prestaties: met de nieuwste hardwareconfiguratie MTK6799 Quad-Core Processor en Android 10-systeem, inclusief populaire 3D-games, die u een nieuwe en snelle ervaring kan bieden om uw telefoon geavanceerder te maken. .
☎ Multifunctionele: Palm-formaat Telefoons kunnen een comfortabele grip en handige bediening met één hand bieden. Het is ook uitgerust met een vingerafdrukherkenning en gezichtsherkenning kan uw privacy beter beschermen en het doordachte ontwerp maakt het een goed cadeau voor kinderen of de ouderen..
☎ Tevredenheidsgarantie: we hebben het comfort en de duurzaamheid van het product getest. U kunt genieten van onze producten met absoluut geen risico. Na ontvangst van het product, als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op, wij zullen u binnen 24 uur helpen!

[ad_2]

Translate »