34-jarigen kunnen nu afspraken maken voor vaccinatie tegen coronavirus in Nederland – DutchReview

[ad_1]

Millennials, stop met Twitter, want u kunt nu uw coronavirusvaccin boeken. Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge heeft aangekondigd dat degenen die geboren zijn in 1985 en 1986 hun afspraak kunnen boeken vanaf 11.30 uur vandaag.

Als je in deze leeftijdsgroep zit, hoef je bij aankomst op je afspraak geen uitnodiging voor vaccinatie te laten zien, meldt Nu.nl. Wel dient u een identiteitsbewijs mee te nemen en uw afspraakbevestiging te tonen.

Het is mogelijk dat je een uitnodiging ontvangt via de post nadat je je eerste kans hebt gehad – dit kan worden genegeerd. U krijgt het Pfizer- of BioNTech-vaccin aangeboden.

Hoe boek je je vaccinatie?

Voor het maken van een afspraak kunt u naar deze website gaan of het landelijke afspraaknummer bellen: 0800-70 70. Als u de afspraak heeft gemaakt en de juiste gegevens heeft ingevuld, hoeft u niet meer te wachten op een uitnodiging!

Alle volwassenen tegen half juli

Het lijkt erop dat de belofte van de Nederlandse minister van Volksgezondheid dat alle bereidwillige volwassenen medio juli hun eerste vaccin zullen krijgen, werkelijkheid kan worden. Het opvoeren van vaccinaties heeft al bijgedragen aan de daling van het aantal besmettingen met het coronavirus in Nederland. Nederlandse ziekenhuizen hebben deze week een daling gezien van het aantal ziekenhuisopnames met minder dan 1000 opgenomen patiënten vanwege het coronavirus.

Verbaast het je dat 30-plussers al worden opgeroepen voor vaccinatie? Laat ons je mening weten in de comments!

Feature Image: overbemanning/foto’s storten

[ad_2]

Source link

Translate »