3 kleuren elektrische nagelboor Professionele oplaadbare nagelverzorgingsset met 6 stuks slijpboren en schuurbanden voor manicure en pedicure(EU Plug-Zwart)


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
Deze elektrische nagelboor is speciaal ontworpen voor manicure en pedicure. Voornamelijk gemaakt van het hoogwaardige kunststof materiaal, waardoor dit product duurzamer en steviger is voor langer gebruik. In combinatie met de configuratie van de slijpkop, kan het je nagels slijpen en dode huidcellen verwijderen. Geschikt voor professioneel gebruik of thuisgebruik. Wat een geweldig goed, breng het gewoon naar huis!

Specificatie:

Staat: 100% nieuw
Artikeltype: elektrische nagelboor
Materiaal: kunststof
Voeding: eenfase 50 + 60Hz
Spanning: 100-240V
Rotatiesnelheid: enkele snelheid 18.000 keerpunten
Verander snelheid 2.000 ~ 18.000 keerpunten
Chuck Specificaties: Ca. 2,4 mm/0,09 inch of 3,2 mm/0,13 inch
Boormachine Lengte: Ca. 15,7 cm/6,2 inch
Boormachine Diameter: Ca. 2,39 cm/0,94 inch
Pakket Gewicht: Ca. 236 g

Gebruik:

1.Sluit de transformator aan op de molen en steek de stekker in het stopcontact (de kleine transformator heeft een stekker die rechtstreeks op de voeding is aangesloten).
2.Kies de slijpkop die je nodig hebt, zet de host op, druk op de schakelaar (er zijn twee stappen om te kiezen) en draai de slijpkop langzaam dicht bij de vingernagel of teennagels.

Pakket inbegrepen:

1 x elektrische nagelboor
6 x Slijpboren Schuurbanden
1 x oplader

【MULTI-USE TOEPASSING】 Deze elektrische nagelboor werkt zowel voor natuurlijke als voor kunstnagels. Ontworpen voor slijpen, snijden, snijden, polijsten voor nail art, dode huid, dikke schimmelnagels, ect.
【VERSTELBARE SNELHEID】 Rotatiesnelheid is 18.000 keerpunten met één snelheid. De snelheid is handig om te regelen. De wisselsnelheid is 2.000 ~ 18.000 keerpunten.
【GEBRUIK】 Sluit de transformator aan op de molen en steek de stekker in het stopcontact. Kies de slijpkop die je nodig hebt, zet de host op, druk op de schakelaar en draai de slijpkop langzaam dicht bij de vingernagel of teennagels.
【VAN TOEPASSING OP】 In combinatie met de configuratie van de slijpkop, kan het je nagels slijpen en dode huidcellen verwijderen. Geschikt voor professioneel gebruik of thuisgebruik.

[ad_2]

Translate »