1,6″4G smartwatch, 360 ° roterend fitness activity tracker-horloge, voorkant 2 MP + achterkant 8 MP/gezichtsontgrendeling/videogesprek/GPS / IP67-waterdicht/hartslagmeter


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
❥❥❥ Welkom in mijn winkel!
Ik hoop dat u de meest geschikte en bevredigende producten kunt vinden, en ik wens u veel winkelplezier!

1,6 “4G smartwatch, 360 ° roterend fitness activity tracker-horloge, voorkant 2 MP + achterkant 8 MP / gezichtsontgrendeling / videogesprek / GPS / IP67-waterdicht / hartslagmeter

* Batterijcapaciteit: 1280 mAh
* Schermresolutie: 400 * 400
* Oplaadmethode: magnetisch opladen
* Waterdicht: IP68
* RAM: 3G + ROM: 32 GB
* Grootte: 62 * 51 * 19,5 mm
* Gewicht: 91 g

Paklijst:
Smartwatch * 1
Oplaadlijn * 1
Gebruiksaanwijzing * 1

❥ Opmerking: lichte opnamen en verschillende weergaven kunnen ervoor zorgen dat de kleur van het item op de foto enigszins afwijkt van het echte werk.

✿✿✿ 100% tevredenheidsgarantie: uw tevredenheid is onze eerste prioriteit. Als u problemen ondervindt tijdens de transactie of installatie, laat het ons dan weten dat we met u zullen samenwerken om de problemen op te lossen.

* Gezichtsontgrendeling * Snel ontgrendelen met gezichts-ID, veiligere gezichtsauthenticatie in smartwatch. Het is eenvoudig en snel om uw smartwatch te ontgrendelen met Face ID. Laat uw wachtwoorden los en maak u geen zorgen meer over het vergeten van wachtwoorden.
* GPS * Smartwatch heeft GPS-navigatie en -positionering, ondersteunt de navigatie en positionering van de meeste navigatie-APK’s, u hoeft zich geen zorgen te maken over verloren ouderen en kinderen.
* Real-time hartslagmeting * Het slimme horloge maakt gebruik van een geoptimaliseerd Al-algoritme en hoogwaardige sensoren, die 24 uur lang een nauwkeurige realtime hartslagmeting kunnen bereiken, waardoor uw training wetenschappelijker en effectiever wordt.
* Long Battery Life&After-sales Service * De smartwatch heeft een batterij met een grote capaciteit van 1280mAh voor een lange levensduur van de batterij. Als u vragen heeft over dit product, neem dan gerust contact met ons op via e-mail, we zullen er alles aan doen om de beste oplossing voor onze klanten te bieden.

[ad_2]

Translate »